HMA2015 - Heavymetal.dk Awards 2015

HMA2015 HMA2015

Stem om årets Internationale og danske udgivelse samt årets danske metaloplevelse. Igen i år har vi haft fornøjelsen af nogle helt igennem imponerende udgivelser, både danske og internationale.

Året der gik

Kigger vi tilbage over hele 2015, så har det været året hvor giganterne begavede os med nye udgivelser. Vi har fået nyt fra Iron Maiden, Lamb of God, Morgoth samt Amorphis og ikke mindst Slayer
Ikke alle de tunge drenge har leveret noget der er lige imponerende, hvorfor ikke alle er nomineret. Dog har overraskende mange af de store internationale bands blæst os bagover endnu engang.

Ligeledes har der været aktivitet i vores egen andedam; vi har set nye danske bands levere beundringsværdige debutudgivelser i høj klasse og de etablerede bands har også bevist at der fortsat er liv i de gamle klude.

Ser vi på genreopdelingen, så har hard rock haft et forrygende år både nationalt og internationalt. Over 15 udgivelser indenfor genren er nomineret i år, hvor otte af dem er fra vores eget lille land - det er langt flere end sidste år. Ser vi ud over landets grænser, så har det været black og death metal som har domineret og overraskende nok har vi kun nomineret ét enkelt thrash metal band.

Stem på noget der giver mening

Som altid, så er DIN stemme med til at afgøre Heavymetal.dk Awards.
De nominerede bands er udvalgt efter den karakter de har modtaget af skribenterne på Heavymetal.dk og det er op til DIG, hvem af de nominerede der har gjort sig fortjent til en af årets HMA titler.
Det er kun muligt at stemme én gang i hver kategori.

Vi har nominerede i følgende kategorier;

  • Årets Danske Udgivelse
  • Årets Internationale Udgivelse
  • Årets Danske Metaloplevelse

Konkurrence? Ja for fanden!

Atter har de nominerede bands støttet op omkring hele HMA og smidt lækkerier op i en stor pulje.
Amager Bio har ligeledes været gavmilde i år og doneret koncertbilletter og labels som Target, Metal Blade og Century Media har også valgt at støtte op omkring HMA, så der venter også et par fede præmier herfra.

Vi vil i løbet af december, løbende løfte sløret for de gevinster der er på spil, så følg godt med her og på vores Facebook-side.

Det med småt

For at deltage, kræver det blot at du sætter dit kryds i alle tre afstemninger samt udfylder dine kontaktoplysninger nederst på siden.
Der vil blive trukket lod blandt alle de deltagende og der bliver udvalgt 2 vindere, som hver især modtager præmier fra overstående samarbejdspartnere. Vinderne af lodtrækningen blive kontaktet af os via oplysninger, som er blevet opgivet.

NB! Hvis du ikke svarer inden for tre dage efter afstemningen er lukket, bliver en ny vinder udtrukket. 

Afstemningen løber fra 09.12.15 og frem til og med 09.01.16 kl. 18.00 og efterfølgende vil vi offentliggøre vinderne af HMA2015 her på sitet.

De nominerede er udvalgt efter den karakter de har modtaget af vores skribenter i årets løb.
Alle danske udgivelser som har modtaget karakteren "7" eller derover er nomineret.
Internationale udgivelser som har modtaget karakteren "9" eller derover er nomineret.

Tak til vores samarbejdspartnere:

  • Target 
  • Amager Bio 
  • Century Media 
  • Metal Blade Records
  • Indie Recordings

Afstemning

Denne afstemning er lukket.