Nordic Noise Festival præsenterer 2015 line-up

NNF NNF

For tredje år i træk åbner Nordic Noise Festival dørene op for to dage i rockens tegn.

Denne gang med et mere definerbart fokus på klassisk rock leveret af bands fra Sverige, Norge og selvfølgelig Danmark.

Michael H. Andersen fra Nordic Noise udtaler: ”De første to år har vi også flirtet med den mere alternative del af rockspektret og det var været sjovt og fedt, men når alt kommer til alt, så rimer klassisk rock’n’roll bare bedre på Nordic Noise og vores publikum! I år kalder vi derfor en spade for spade og hylder den uforfalskede rock med de bedste danske bands på markedet samt et par navne fra naboerne i Sverige og Norge. Vi garanterer to dage med sømmet i bund!”.

Lucer er eneste band, der har spillet på Nordic Noise de to første år og igen står på årets plakat. Første år som L.A. Collection, hvor deres optræden direkte resulterede i en pladekontrakt og sidste år, hvor bandet udsendte deres debut EP og skiftede navn til Lucer.

Lucer forklarer: ”Vi tog røven på folk til Nordic Noise sidste år da vi skiftede navn, så vi har snakket om hvad der skulle ske af spændende ting i år. Vi har taget en hemmelig gæst med, som vi glæder os sindssygt meget til at spille med - vi kan godt love det bliver fedt!"  Festivalen finder sted på Halmtorvet’s PH-café i hjertet af Vesterbro fredag d. 22. maj og lørdag d. 23. maj, hvor der samtidig vil være biergarden i PH Cafeens hyggelige gårdhave, merchandise stande og lækker mad på menuen. Dørene åbner kl. 17.00 begge dage.

Billetprisen er 100 kr. pr. dag og 150 kr. for begge dage og kan købes gennem Billetto.

Annonceret line-up (alfabetisk):

* A HORRIBLE DEATH TO A HORRIBLE MAN (DK): 
* BULLET TRAIN BLAST (DK): 
* FACESHIFT (SE)
* FRANKLIN ZOO (DK): 
* THE FRIED OKRA BAND (DK): 
* GRUMPYNATORS (DK): 
* LOU SIFFER & THE HOWLING DEMONS (SE)
* LUCER (DK): 
* SEA (DK): 
* ST. PROSTITUTE (DK): 
* THIRD BRIGADE (NO)
* THE RAMBLING VIBES (DK)

Konferencier fredag bliver Ken Anthony (tidligere manager for bl.a. Pretty Maids & Mercyful Fate), mens det lørdag er Erling Daell (sanger i The Bullhounds), der vil præsenterer de optrædende bands. Mediepartnere og sponsorer tæller i år Tuborg, Europcar, Gaffa, Myrock, Jack Daniels og Jägermeister.

Yderligere information om Nordic Noise Festival 2015, samt de optrædende artister findes på www.nordicnoise.dk og i koncertkalenderen 

De to forgangne år har musikprogrammet budt på navne som Black City, Dance With Dirt, Denner’s Trickbag, Shotgun Revolution, Black Book Lodge, Siamese Fighting Fish, The Broken Beats, Fate, Surfact og Freak Kitchen.