Motörhead - Stage Fright

Stage Fright

/ Target Group · Udkom

Type:DVD
Genrer:Heavy Metal, Hard rock
Spilletid:245:00
Antal numre:32

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Nogle ting kan man altid stole på; ondt i maven til jul, tømmermænd den 1. januar og Motörhead. Vanen tro har man pakket denne dvd med massevis af klassiske sange, underholdende og vittige interviews samt en masse anden godt stads, men først og fremmest er det musikken der tæller og den kommer ikke for kort her på denne dobbelt dvd. Første skive indeholder et show fra Phillipshallen i Düsseldorf fra sidste år hvor man havde rigget en helt speciel scene op til denne dvd. Bare det enorme lysshow må have sendt de fleste koncertbesøgere hjem den aften med svejserøjne. Showet i sig selv er Motörhead som man kender og elsker det; øredøvende bas, dundrende trommer og en spade mere beskidt end tolv prøveløsladte landbrugsmedhjælpere. Man frygter nærmest, at bandets gamle slogan om, at hvis bandet flyttede ind ved siden af en ville ens græsplæne dø, er er sandt. Sangmæssigt er der er del overraskelser som f.eks. åbneren "Dr. Rock", de to "Another Perfect Day" sange "I Got Mine" og "Dancing On Your Grave" (som Lemmy sammenligner med en god gammel ost). Desuden viser bandets aktuelle album også sin klasse i skikkelse af "Killers" og "In The Name Of Tragedy", som bliver modtaget med kyshånd af publikum, hvilket jo ikke altid er sagen med et band der har så mange fede sange på bagen. Lydmæssigt er man også absolut i verdensklasse, glasklar og med masser af punch, en ting der manglede på bandets forrige dvd "Boneshaker", men her stemmer bare alt lige fra bandets performance, til lyden og over det utroligt skarpe billede. Sidstnævnte skyldes nok at man denne gang har arbejdet sammen med holdet der normalt står bag Rammsteins produktioner. Desuden har man også arbejdet med en speciel matrix effekt på billedsiden der giver en et fedt 360 graders perspektiv af koncerten. Som en lille bonus kan man vælge at få koncerten kommenteret af bandet selv, men forvent ikke at får en masse fakta om sange eller koncerten. I stedet underholder bandet med deres konklusioner om at Britney Spears’ hårtørrer er højere end Phils guitar og hvorfor at Mikkey Dee slår sig selv på næsen når han spiller trommer. Hvilket ikke gør den mindre underholdende eller sjov for den sags skyld.

Skive to starter ud med en lille dokummentar om tilblivelsen af selve showet hvor man får interviews med alle folk bag kameraet, ikke at forglemme bandet selv. Desuden er der et ekstra interview med bandet hvor man følger dem på en dag on the road, hvilket er ligeså absurd og underholdende som det lyder. Ud over disse har man lagt en lille L.A. special med hvor en masse amerikanske musikere (bl.a. Kerry King fra Slayer, Chris Jericho fra Fozzy og Wrestler Triple H) fortæller om deres forhold til bandet og hvor de ønsker dem held og lykke til deres 30-årige jubilæum. Bedst af alt er dog menuen "We Are The Roadcrew" der indeholder interviews med bandets roadier og turne personel, der belyser mange af de problemer et band på turne må døje med. Især interviewet med bandets svært bandende kok skal bare ses. Til pc folket er der udover lagt en masse dvd rom features som ringetoner og andet godt med på disken.

Kommentarer (2)

Ole Bach

Indlæg: 236

En helt genial Dvd man ser en

En helt genial Dvd man ser en af verdens bedste og stilskabende bands helt nede på jorden. Total fri for snobberi og bare så satans ærgelige kanon og så bare grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ole Bach

Indlæg: 236

Den bedste Dvd år 2005

Den bedste Dvd år 2005 grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr