Graveyard spiller koncert i Amager Bio, København S .
Graveyard - Lights Out

Lights Out

/ Warner Music Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Stoner Rock, Rock
Spilletid:35.32
Antal numre:9

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: 9,5/10 baseret på 2 stemmer.

Gøteborg er normalt et sted man associerer med dødsmetal. Dette passer dog på ingen måde med det band, som denne anmeldelse handler om. Graveyard spiller, på trods af at de kommer fra området, en gang old school rock. Lights Out er tredje album fra bandet, som blev dannet tilbage i 2007.

Stilen på Lights Out er old school rock med referencer fra 60’er og 70’erne. Tænk Camel, wishbone 4 og Led Zeppelin. Der er en lækker dirty sound over musikken, og hvad man kan kalde en lidt laid back tilgang til musikken. Lyden er optaget på bånd, hvilket giver dette lidt beskidte tvist.Derudover er der ellers godt med lækre guitarpassager, energifyldte trommer, og en ganske glimrende rå vokal.

Numrene er bygget godt op, så der er plads til at guitarerne udfolder sig, men uden at de stjæler billedet. Vokalen formår også at pitche på de rigtige tidspunkter, og især numre som "The Suits, The Law & The Uniforms" og "An Industry Of Murder" forstår at få foden til at rocke i takt.

I forhold til bandets første udspil Graveyard har bandet på Lights Out tilføjet flere moderne rockelementer til deres musik. Der er kommet et tvist ala Foo Fighters i musikken, hvilket jeg rigtig godt kan li. Jeg synes, den første skive var for kedelig og forudsigelig, da den lød som så mange andre bands. Med Lights Out distancerer Graveyard sig lidt fra mængden, og samtidig rammer de en lyd, som jeg personligt tror, kan øge interessen for bandets musik blandt masserne.

Trackliste: 01. An Industry Of Murder 02. Slow Motion Countdown 03. Seven Seven 04. The Suits, The Law & The Uniforms 05. Endless Night06. Hard Times Lovin’ 07. Goliath 08. Fool In The End 09. 20/20 (Tunnel Vision