Jorn - Out To Every Nation

Out To Every Nation

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Hard rock
Spilletid:59:35
Antal numre:13

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Den norske nattergals (nej, det er ikke Sissel jeg snakker om) tredje solo udspil viser endnu engang hvorfor manden bliver regnet som en af de bedste sangere i nyere tid. Mandens varme og sjælfulde stemme er som ren honning før ørerne. Hvad vi her bliver budt på, er uforfalsket Hard/Heavy Rock som jeg ikke har hørt ligeså godt siden firserne. Der bliver lagt op til en blanding af Dio-agtig stampende Metal, medens der også gøres plads til Hard Rock af engelsk herkomst, som man har hørt fra bands som Whitesnake. Åbneren "Young Forever" overbeviser én med det samme med de prægtige hooks og omkvæd, medens titelnummeret minder en smule om Queen’s udødlige klassiker "White Man". Desuden er der et nummer som "Living With Wolves" som har en del mere moderne referencer i dens opbygning, selvom Jorns stemme med det samme sætter sit varme bluesede præg på den. Eneste lille faux pas er nummeret "Rock Spirit" som er lidt for meget røvballe rock, desuden er den lidt for meget i stil med Foreigners "Jukebox Hero", hvilket trækker lidt ned. Lyden er i top, hvert instrument kommer klart igennem, selvom produktionen er meget mørk og massiv. Som medhjælpere har Jorn anskaffet sig en trup der ikke lader nogen tvivl om den musikalske kvalitet; Magnus Rosen (Hammerfall) på bas og de to Pagans Mind folk Jørn Viggo Lofstad og Stian Kristoffersen. Så hvis du er ligeså tosset med Masterplan's debut skive og simpelthen ikke kan vente på nyt fra dette superband, så er denne skive helt sikkert værd at få ventetiden til at gå med. Men enhver Hard/Heavy Rock fan burde faktisk tvangsindlægges til at skulle lytte til denne skive, en skive som allerede står som et af årets højdepunkter i denne genre.

Kommentarer (5)

Ole Bach

Indlæg: 236

Der er ingen tvivl om at Jorn

Der er ingen tvivl om at Jorn er en klassesanger, håber at der kommer en ny cd med Masterplan inden længe også live holder han hele vejen.

tgp88

En god detalje er at

En god detalje er at Hellhammer (Mayhem etc.) spillede trommer på tourneen der fulgte i kølvandet på hans forrige soloplade... Forøvrigt nogen her der kan huske Jorn for hans "black metal" dage i Mundanums Imperium?

Uanset, er og bliver Beyond Twilight - 'The Devil's Hall of Fame' det bedste han har sunget på!

chokehold

chokehold

Indlæg: 51

jeps .. har nok den fedeste

jeps .. har nok den fedeste stemme, kender ham så kun lige fra MAsterplan.. men fuck han synger nice ..

funtex

Indlæg: 1

Jorn er da bare den bedste.

Jorn er da bare den bedste. Og selvfølgelig kan jeg huske ham fra Mundanums Imperium, selvom jeg slet ikke vil kalde det black metal.
Syn's desuden Bjørn er for nærig med karakteren. Mener Jorn har formået igen, at forny sig...Kan godt forstå Malmsteen ville have fingrene i ham...

surlykke

Indlæg: 21

Jeg er enig i at Beyond

Jeg er enig i at Beyond Twilight er noget af det bedste Jørn Lande har præsteret, men Ark's "Burn the Sun" er også oppe i den kaliber!!
Angående "Out to Every Nation", så synes jeg langt fra det er den bedste soloskive fra nordmandens side, den forrige "Worldchanger", var flere klasser bedre, da numrene derpå var væsentlig mere varierede og bedre!!