Fordærv spiller koncert i Frølageret, Odense C .
Fordærv - Fy For Satan

Fy For Satan

· Udkom

Type:EP
Genrer:Grindcore, Punk
Spilletid:10:00
Antal numre:7

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Den silkeborgensiske grindcore-/punk-trio er ude med en EP, der bare får en til at tænke: ”Føj for helvede! Det er fedt!"

 Det er indbegrebet af alt det, pøblen afskyr, og alt det, som bare er møghamrende fedt ved denne genre

Fordærv, hvad fanden er nu det for noget? Ja, det er spørgsmålet, men når du har hørt denne Fy For Satan, så glemmer du det aldrig. EP'en varer godt og vel 10 minutter, og Fordærv, de spilder fandme ikke tiden. Sjældent har jeg været så imponeret og så overvældet, som jeg blev, da jeg hørte dette fabelagtige, møgbeskidte smadder, som det band her har valgt at berige mit liv med. Grindcore og punk er ikke genrer, som jeg lytter til til dagligt. Jeg havde en periode for mange år siden, hvor Nasum bare gjorde det for mig, men for satan i helvede.. dét her, dét er godt! Det er rigtig godt!

Eller lad mig sige det sådan her: Det er forurenende, rungende, tungt og larmende. Det er larm! Produktionen er knasende og møgbeskidt og lyder, som var det indspillet live, eller som var man der selv – i færd med at modtage – eller give – svedige lussinger i en moshpit. Der bliver sagt ukvemsord, spyttet og delt den ene langfinger ud efter den anden. Det er ubehageligt! Det er fandme uhyggeligt! Fy for satan! Og så har jeg ikke sagt for meget.

For dem, der ikke fatter essensen

Okay, hvis man altså skulle være i tvivl, så er Fy For Satan en noget nær perfekt EP. Den formår virkelig at tage en stemning og bare køre den helt ud. Det er en indkøbsvogn proppet med attitude med fuld fart ned ad en bakke, med øl, røg og glasskår ud til alle sider, hvor folk bare står og ser til med største bekymring og foragt. Nok med de fucking metaforer! Jeg prøver bare at sige, at det her er indbegrebet af ”no fucks given”. Jeg kunne give dem hvad som helst. Jeg kunne give dem to kranier, og man ved bare, at de ville være fucking ligeglade. Eller det ved jeg selvfølgelig ikke, men det oser bare af rå attitude, og jeg er vild med det! Det er noget, som vi virkelig har manglet på den danske scene! Det er fanden fløjtme fedt! Syv numre, ti minutter og ikke så meget pis! Spil den, igen og igen, til dommedag!  

Tracklist

  1. Kontrol
  2. Bleed
  3. Devour
  4. Addict
  5. Geschwesterliebe
  6. I Am Terror
  7. Fy For Satan

Kommentarer (1)

UMUR

UMUR

Indlæg: 93

Svine fedt

Jeg tog en lytter til nogle af deres sange på Soundcloud, og det er sgu svine fedt hardcore/grindcore. Dejligt ondskabsfuldt og leveret med den rette passion.