Dåse bourbon fra AC/DC

AC/DC

Colaen er med i mikset, men selvfølgelig er der et men...

for det ser ikke ud til bourbon/cola pakkerne bliver tilgængelige udenfor Australien, men der er selvfølgelig mere til historien.

Dåserne, der lanceres hen over 2016 i forskellige udgaver, bliver en komplimentær del til AC/DC Let There Be Rock fonden, der lanceres til marts, og som har til hensigt at hjælpe up and coming australske bands i form af blandt andet en konkurrence, hvor musikere inviteres til at levere deres version af en hvilken som helst AC/DC sang i hvilken som helst genre, de måtte ønske. Vinderen får så mulighed for once-in-a-lifetime industry experiences, som ikke er afsløret hvad helt nøjagtigt er endnu.

Udover støtten til den australske musikindustri (En del af det indkomne beløb går til Let There Be Rock fonden) ved at købe dåserne - som man dog skal købe mange af, hvis man har planer om at ryge i hegnet i betragtning af den lave alkohol % - er der yderligere fede præmier at vinde for musikentusiasterne ved brug af #showusurcans hashtagget på de sociale medier - Blandt andet en tur til London med hotel, lommepenge, sightseeing og selvfølgelig koncert med bandet.

Så alt i alt lyder initiativet ret win/win agtigt - især hvis indholdet smager godt oveni!

Kommentarer (1)

Bruun

my alltime favorit Band

my alltime favorit Band