Utilfredse AC/DC-fans får penge retur

Axl/Dc

Koncertarrangør Live Nation giver penge tilbage til utilfredse AC/DC fans, som ikke ønsker at se bandet optræde i Aarhus den 12. juni uden frontfigur Brian Johnson.

Forsangeren tager ikke med rockgruppen på europaturne de kommende måneder, fordi han er i fare for at blive døv. I stedet optræder Axl Rose, der er forsanger i Guns N' Roses.

Det har skabt røre blandt de 46.000 fans, der har købt billet til koncerten i Aarhus.

Nu har koncertarrangør Live Nation besluttet at give penge tilbage til dem, der måtte ønske det.

Promotor og direktør Jesper Christensen ønsker ikke at oplyse, hvor mange henvendelser de har fået aktuelt.

- Men det er relativt få henvendelser, vi har fået i forhold til at vi har solgt 46.000 billetter, skriver han i en mail til DR Østjylland.

- Vi kan konstatere, at de ikke har interesse i at opleve AC/DC med Axl Rose som forsanger. Det er vi selvfølgelig kede af at erfare. AC/DC kommer og spiller, og det er AC/DC der har valgt den forsanger, som de synes, er bedst for bandet. Under normale omstændigheder berettiger dette ikke til en refundering af billetten. Vi forstår dog, at der er mange følelser forbundet med dette, og på denne bagrund vil vi gerne per kulance tilbyde at refundere billetter til denne ellers ikoniske koncert, lyder det fra Jesper Christensen.

Skriver dr.dk.

Live Nation Denmark opfordrer utilfredse fans til at skrive til info@livenation.dk inden 2. maj, for at få refunderet billetterne.