Aphyxion begynder pre-produktion til nyt album

Aphyxion

De danske melodiske dødsmetaldrenge i Aphyxion er begyndt at skrive og indspille nye numre til deres kommende album, der udsendes senere i 2015 eller tidligt i 2016. Dødsmetal maskinen brød for alvor lydmuren med debutalbummet Earth Entangled  fra 2014. Skiven fik stribevis af positive reaktioner og anmeldelser verden over. Især Metal Hammer UK var glade for skiven, og stemte bandet som ”hightlight of the month”. Vi gav Earth Entangled 9/10 her på siden, hvor vores anmelder var godt tilfreds. Live har Aphyxion også oplevet stor succes, og spillede bl.a. på Wachen i 2011 efter at have vundet den danske udgave af Wacken Metal Battle. Derudover har bandet også været forbi Copenhell.

"Det nye materiale er begyndt at tage form," siger guitarist Jonas Haagensen, der er hovedkomponisten i bandet. "På nuværende tidspunkt er det endnu for tidligt at afsløre ret mange detaljer bortset fra at de nye sange repræsenterer et mere modent Aphyxion og et stort skridt fremad musikalsk og sangskrivningsmæssigt. Mens vores debutalbum, "Earth Entangled", var ligefrem uden de store gimmicks, vil det nye album indeholde flere kontraster og vil være mere forskelligartet på en række områder. Forvent at bliv blæst omkuld," siger Jonas Haagensen.

Det vil igen være Jacob Hansen, som står for produktionen i Hansen Studios, og henover foråret og sommeren vil man kunne opleve Aphyxion på bl.a. Esbjerg Rock Festival 2015 og som headliner på Wacken Metal Battle Danmark.