Uli Jon Roth - Sky Of Avalon

Sky Of Avalon

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Rock
Spilletid:31:10
Antal numre:11

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Genudgivelsen af denne ti år gamle udgivelse, der i sin tid kun blev solgt i Japan vil uden tvivl være et hit for fans af manden med himmelguitaren. Her må det så afsløres, at jeg ikke regner mig selv blandt førnævnte gruppe, for mandens musik siger mig ærligt talt ikke ret meget.

Der er tale om symfonisk rock med store orkesterpassager blandet med UJR's specialbyggede guitar. Mange af skæringerne er udelukkende instrumentalnumre, og selvom himmelguitaren lyder flot, og der ikke er tvivl om at både UJR og hans folk er særdeles kompetente, bliver det hurtigt en temmelig kedelig affære.

Jeg tror lidt, det er meningen at man som lytter skal få en små-spirituel oplevelse ud af at høre "Sky of Avalon", men for undertegnede sker det bare ikke. Der er et par enkelte minutter af dette album, jeg finder moderat nydelse i, men det er langt fra nok til at få mig op af stolen. Endnu engang er det bevist at musik sagtens kan være både teknisk dygtigt sat sammen og velspillet uden af den grund at være spændende.

Til slut skal det nævnes at "Sky of Avalon" er prologen til et stort episk værk, "The Symphonic Legends of Avalon", som UJR så vidt jeg ved aldrig nogensinde har fået udgivet... ophidsende!

Kommentarer (1)

Ole Bach

Indlæg: 236

Ja du har ret langt hen ad

Ja du har ret langt hen ad vejen Uli har en ret speciel lyd som jeg synes er ret fed, men han nipser for meget og bliver som du skriver lidt kedelig i længden. Jeg synes man mangler lidt råhed og lidt power, men det er jo hans stil.