Rwake - Voices Of Omens

Voices Of Omens

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Doom metal, Sludge metal
Spilletid:59:02
Antal numre:9

Officiel vurdering: 2/10

Brugervurdering: 7/10 baseret på 1 stemme.

Amerikanske Rwake spiller tonser doom som efter pladeselskabets egen beskrivelse skulle have en vis hypnotisk effekt på lytteren. Nu er det bare sådan at jeg har ledt med lys og lygte efter disse såkaldte hypnotiserende momenter. Jeg har zappet og spolet pladen hudløs, men den hypnotiserende effekt forbliver væk. Ja, faktisk vil jeg tillade mig at sige at melodien er væk og den eneste effekt den her plade har på mig er stor irritation pga. den musikalske tomhed og de sindsforvirrende personer som skriger og skråler uden at det giver mening i en større musikalsk horizont. Dog må jeg lige her på falderebbet tilføje, at havde man undladt al den meningsløse skrålen og skrigen og indkorporeret vokal i musikken så ville den her plade ikke fremstå helt så ringe da der til tider er enkelte musikalske elementer som sagtens kan udbygges og som sigt ville lyde godt.

Kommentarer (2)

brix

Indlæg: 1

Det tror da fanden at det er

Det tror da fanden at det er svært at blive hypnotiseret hvis man spoler rundt i en cd! Anyways, hvis man er til Neurosis "Through Silver in Blood" og Eyehategod "Dopesick" går man ikke forkert i byen her. Modbydeligt shit, kan klart anbefales!

Zeilau

Indlæg: 1

ZOMG! Elendig amatør

ZOMG! Elendig amatør anmeldelse, virker som om at i ikke har forstand eller viden om metal i det bredere perspektiv. Rwake er et genialt band, men det kræver da en indsats at sætte sig ind i deres komplicerede musik. Alt kan heldigvis ikke serveres på et sølvfad, så hør noget mainstream nu-metal og metal-core når du nu ikke fatter genialitet når det rammer dig i ansigtet. Jeg ved godt at anmeldelser er subjektive, men når man skriver for en metalside burde man da vide lidt om hvornår metal har det rette potentiale uanset om stilen lige appellerer til en eller ej.