Primal Fear - Seven Seals

Seven Seals

/ VME · Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Heavy Metal
Spilletid:54:21
Antal numre:10

Officiel vurdering: 10/10

Brugervurdering: 10/10 baseret på 1 stemme.

Lige for at slå det fast, har Primal Fear med "Seven Seals", deres sjette studie album, ikke blot lavet deres bedste album i deres karriere, de har også lavet årets album i min bog. Jeg har svært ved at tro at der skulle komme en plade endnu, der kan komme til overgå dette helt utrolige mesterværk. Jeg vil gå så vidt med at sammenligne den med Judas Priest "Painkiller"! Jamen, jeg ved skam godt det er lidt vildt at sammenligne dette album med et af verdens bedste albums, men kun tiden vil vise om "Seven Seals" kan være lige så langtidsholdbar som denne klassiker. Sammenligningen med Priest har altid været der især pga. Ralphs drengestemme, men på denne plade er det som Primal Fear mere tager afstand fra metal guderne; Ralphs stemme er mere egenrådig. Der er flere orkestrale dele, mere ekstreme riffs og smæk på trommerne samt mere moderne ting. Ellers er det vanen tro Mat Sinner og Charlie Bauerfeind der har produceret.

10 sange - "No fillers just killers". Den balladeagtige "Seven Seals" hvor Ralph aldrig har lydt bedre. Mit yndlingsnummer; den pumpende og hurtige "Evil Spell", den sjove og svingende "Rollercoaster" med tekstlinien "Sign of the demon - he said burn burn burn" - bare heavy så det basker, eller den mere standard Primal Fear basker "The Immortal Ones" lige for at nævne nogle få af de 10 geniale numre. Det skal lige nævnes at den limiterede version kommer med 2 bonusnumre samt den monster gejle "Seven Seals" video. Altså rent guld for alle tradionalister.

Kommentarer (2)

Mr Body

Tidligere anmelder

Indlæg: 19

Er fuldstændig enig....

Er fuldstændig enig.... Absolut årets album!!!!

De holder også live. Så dem i Lund i December.

Mr Body gav Primal Fear - Seven Seals 10/10.

Ole Bach

Indlæg: 236

Jeg synes de står lidt i

Jeg synes de står lidt i stampe med denne skive, ville gerne have nogle numre med nogle fede omkvæd man kan stå og brøle med på som ligesom mangler her. Der er ikke nogle af numrene som hænger ved det skal dertil siges at det ikke er nogen dårlig skive fede musikere og en god lyd.