Meanwhile on Facebook uge 49

Meanwhile on Facebook Meanwhile on Facebook

Vi har gode nyheder og dårlige nyheder og almindelige nyheder.

 

Kært BAEST har mange navne, men uanset hvilket de reagerer på, elsker vi dem sgu alligevel. Drengene formerly known as BÆST, er blevet gjort bekendt med, der findes et ældre Bæst, og har derfor valgt at tage navneforandring til BAEST. Vi hylder drengene for deres storsind og ser frem til hvad de har planlagt af ballade i 2017.

When Copenhell Freezes over, giver os navne til eventet d. 28. januar i lille VEGA. Forever Still, APHYXION og mange andre, er klar til den perfekte opvarmning til Copenhell.

APHYXION lukker og slukker fredagen på næste års udgave af MONO GOES METAL Festival 2017, der finder sted d. 27. - 28. januar på Monorama i Aarhus.

Periphery inviterer til prog / djent aften i Pumpehuset d. 9. maj og med sig bringer de både The Contortionist og DESTRAGE.

Aleksi Munter forlader Swallow the Sun efter 15 år. Efter at have brugt det meste af sit voksenliv på at spille med det bedste der er kommet ud af Finland siden lakridspiben, har han nu, forståeligt, brug for at lave noget andet. Vi ønsker ham alt det bedste.

Wacken Open Air har lavet en julekalender, for folk der både kan lide jul og metal, ind til videre er bands som Primal Fear og Nile blevet offentliggjort.

Vi er nu oppe på 8000 likes på Facebook!