Nemesea - The Quiet Resistance

The Quiet Resistance

· Udkom

Type:Album
Genre:Symfonisk metal
Spilletid:55.51
Antal numre:14

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

The Quit Resistance er tredje udspil fra det hollandske gotiske, symfoniske metalband Nemesea. Stilen er goth med en kvindelig vokal, akkompagneret på visse numre af en mandlig vokal. Derudover spilles der på en række symfoniske elementer, og der benyttes også elementer fra den elektroniske musik scene.

Umiddelbart, hvis jeg skal beskrive The Quit Resistance, er det lyden af Marylon Manson tilført en gotisk, kvindelig vokal, og nogle flere symfoniske metal elementer. En Manson, Evanescene og til tider Rammstein fusion. Om denne konstellation så holder, er så en anden side af sagen, for må sige, at jeg ikke bliver fanget af Nemeseas nyeste skive.

Først og fremmest taler skiven ikke til mig. Jeg har hørt den igennem flere gange, og der er ikke et eneste nummer, som jeg lige må høre et par gange til. Blanding af symfonisk goth og elektronisk musik synes jeg ikke rigtig harmonere, og derfor bliver The Quit Resistance for mig en skive, som bare skal overstås. Det er trods, at jeg har givet skiven chancen gennem flere gennemlytninger. Derudover synes jeg, at den mandlige vokal bliver brugt for lidt, og når den endelig træder frem, er den alt for anonym. Teknisk, er der dog ikke en finger at sætte på albummet, så hvis du er til den slags musik, kunne du da give Nemesea en chance.

The Quit Resistance er ikke en skive, som lige falder i min smag. Blanding af elektronisk og symfonisk goth er ikke lige mig, og jeg synes ikke det fungerer på dette album. Derudover er den mandlige vokal alt for anonym, og jeg mangler, at bandet lige havde givet den lidt mere brutalitet på bekostning af det elektroniske.