Judas Priest spiller koncert i Royal Arena, København S .
Judas Priest - Live In London

Live In London

/ Nordic Metal · Udkom

Type:Live-album
Genrer:Heavy Metal, Rock
Spilletid:129:06
Antal numre:26

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Siden den gode Rob Halford forlod Judas Priest, er det i min bog kun gået tilbage for bandet. Tim "Ripper" Owen lever på ingen måde op til Rob Halford og det høres tydeligt på dette live album fra de gamle NWOBHM gutter! Der er ellers gode gamle klassiske Priest numre i flæng, som f.eks "Metal Gods", "Touch Of Evil", "Beyond The Realms Of Death", "Breaking The Law", "Painkiller" - og man kune blive ved. Lyden er rigtig god og man fornemmer virkelig den energi der uden tvivl er ved enhver Judas Priest koncert. Problemet er bare "Ripper" Owen! Han mangler virkelig format til at udføre de gode gamle klassikere med samme energi og klasse som Halford. Det er synd for en ellers ganske OK og energisk liveskive. "Live In London" er uden tvivl et must for gamle Priest fans med samler tendenser, men personligt finder jeg live-skiver uinteressante!

Tracklist

 1. Metal Gods
 2. Heading Out to the Highway
 3. Grinder
 4. A Touch of Evil
 5. Blood Stained
 6. Victim of Changes
 7. The Sentinel
 8. One on One
 9. Running Wild
 10. The Ripper
 11. Diamonds & Rust
 12. Feed on Me
 13. The Green Manalishi
 14. Beyond the Realms of Death
 15. Burn in Hell
 16. Hell Is Home
 17. Breaking the Law
 18. Desert Plains
 19. You've Got Another Thing Comin'
 20. Turbo Lover
 21. Painkiller
 22. The Hellion
 23. Electric Eye
 24. United
 25. Living After Midnight
 26. Hell Bent for Leather

Kommentarer (5)

chokehold

chokehold

Indlæg: 51

Får den "skod karakterer"

Får den "skod karakterer" fordi du ikke kan lide live CD'er, eller hvordan?. Du siger det er et MUST for Priest Fans, men samtidig får den en dårlig karakter. Synes anmeldelsen er lidt weird :) .. Måske er det bare mig som er en nar ... hheh

Ole Bach

Indlæg: 236

Når nu Priest skulle have en

Når nu Priest skulle have en ny sanger efter Rob var Tim det allerbedste valg.Slet ingen tvivl om det lad Rob køre sin egne ting i fred.Ole Bach

HippieKilla

Indlæg: 2

Helt ærligt.

Helt ærligt.
Det kan godt være at du (Ole) synes at Tim vard et bedste valg som ny forsanger i Priest, men så prøv at tænke på hvis bandet havde haft nogen inde til audition... Måske kune de så have fundet en sanger. Tim kommmer fra et coverband, og er ydermere amerikaner, hvilket jo dræber alt charmen ved et britisk band!!! Jeg synes heller ikke at jeg kan spore skyggen af den energi som kom fra Rob. Jeg tror ikke at denne kommentar er så venlig...men den er sand:
De albums de lavede efter Painkiller er elendige...de skulle have stoppet for længst, det ville jeg i hvertfald have gjort.

Ole Bach

Indlæg: 236

Dav igen vedrørende sangeren

Dav igen vedrørende sangeren i Priest,jeg ved de havde Ralph som er sanger i Primal Fear og D.C.Cooper ex Royal Hunt i tankerne da de skulle have ny sanger, så ud derfra synre jeg stadig at de traf de rigtige valg,men det er jo smag og behag.O.B.

tgp88

James River (Destiny's End,

James River (Destiny's End, Seven Witches, ex-Helstar) tror jeg ville kunne gøre det ganske godt. Dog tror jeg, at man skal passe på med at ligge hele skylden for Priests deroute på Ripper. Men "Live In London" er vitterligt ikke særlig interessant. Skal det være så er DVD udgaven mere spændende end cd'en, og kan snildt bruges til at skylle en røvfuld bajere ned i selskab med.

Anders