Fairyland - Of Wars In Osyrhia

Of Wars In Osyrhia

/ Intromental · Udkom

Type:Album
Genrer:Symfonisk metal, Power metal
Spilletid:60:51
Antal numre:11

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Fairyland er et nyt ungt band fra Frankrig. De spiller Melodic Metal og har sangeren fra Dark Moor med i deres Band. De har eksisteret siden 1998, og har indspillet 2 demoer, så de gik i studiet fra februar til november, for at indspille deres første fuldlængde. Det tog dem så lang tid fordi de skrev musikken samtidig med de var i studiet (de må have nogen rige forældre) - så gik man på jagt efter et pladeselskab og langt om længe faldt Intromental for dem. Det kan godt være at Intromental synes at bandet styrer for vildt, men hvis jeg var Boss der, ville jeg åbne mine ører og konstatere at den slags Melodic metal som Fairyland spiller er total yt, der er simpelthen en overflod af bands der lyder totalt ens, deres inspiration er alle sammen Helloween og Rhapsody, og alt er hørt før, hvert et riff, hver en sang melodi. Jeg kan enorm godt lide stilen, men lad dem der kan det bedst spille den. Alle de nye bands og små selskaber er med til at ødelægge metal-industrien med deres overflod af halv dårlig metal.

Kommentarer (3)

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

Hørt Hørt

Hørt Hørt

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

I Bagklogskabens ulidelige

I Bagklogskabens ulidelige klare lys, var det det en fejl af mig at skrive at den slags Melodic-metal som Fairyland spiller er yt, fordi det er jo noget vrøvl. Stilen er jo stadig storsælgende i mange lande. Men jeg mener stadig at der er en kæmpe overflod af bands ala.der lyder ens.

Ole Bach

Indlæg: 236

Så dem på Sweden Rock de var

Så dem på Sweden Rock de var faktisk rigtig gode,og den kvindelige sanger var rigtig kanon mener hun har sunget i Dark Moor.O.B.