Chimaira - Chimaira

Chimaira

/ Bonnier Amigo Music · Udkom

Type:Album
Genrer:Metalcore, Thrash metal
Spilletid:59:00
Antal numre:10

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: 7/10 baseret på 3 stemmer.

Den udmærkede “The Impossibility of Reason" fra '03 slog godt og grundigt fast, at Roadrunner stadig har en smule at byde på. Således skal Chimaira indfri de forventninger, som forrige album lagde op til, og det kan man ikke just sige de gør.

Stilen er stadig den såkaldte NWOAHM [New Wave of American Heavy Metal] - en fane hvorunder man også finder store navne som Lamb of God og Shadows Fall og groovet har stadig Pantera written all over it, mens tempoet nok må siges at være inspireret af gutterne fra Slayer. Der er egentlig ikke sket meget siden sidst og det virker som om, at Chimaira sidder fast i den samme ‘winning formula‘, som gjorde “The Impossibilty of Reason“ så god. Dog er de afskyelige Layne Staley-inspirerede hooklines erstattet med ligeså afskyelig skønsang, og så er vi i grunden tilbage hvor vi startede.

Misforstå mig ikke, det hele er rent faktisk pretty hard rockin’ og er leveret meget direkte og in your face, det er bare svært at belønne musikalsk stagnation med andet end surmulen og krydsede arme.