20 nye Stomped fra kassen

20 nye Stomped fra kassen

Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden at det Odenseanske metalband Stomped har givet lyd fra sig. Resultatet af den lange pause er blevet til knap 20 nye thrash/hardcore metalnumre, som er indspillet i bandets hjemmestudie. Men Stomped har også været en masse ting igennem som band, og resultatet heraf skulle være et nyt og meget hårdere udtryk.

Det markante stilskift har gjort at bandet har splittet med både pladeselskab, management og forsanger Esben Elnegaard. Fællesnævneren for dette har været musikalske uoverensstemmelser – dels i samarbejdet med EMI - samt det faktum at Esben ikke havde hjertet med i det nye materiale og ønskede at gå andre veje.

Esbens afløser hedder Henrik Jensen, som nogen måske kender fra bandet Visual Block. Valget faldt på Henrik, da han tilførte en helt ny energi og aggressivitet til de nye numre. Desuden var Henrik i forvejen en god ven af bandet, så valget faldt naturligt for begge parter.

Senest har guitarist Dan Simonsen også valgt at stoppe for at prioritere familieforøgelsen og sine studier. Bandet leder derfor i øjeblikket efter en afløser for Dan.

Til trods for at bandet mangler guitarist, management og pladeselskab, fremstår Stomped mere sammentømret, mere ægte og mere hårdtslående end nogensinde før. Stomped arbejder på at finde et nyt selskab til at udgive den kommende plade. De første tre numre er dog allerede ved at blive indspillet i denne uge med producer Ziggy (Illdisposed, Mercenary etc.) bag roret.

Pladen forventes ude i løbet af 2006.