Monster Magnet 2016
Monster Magnet 2016

Monster Magnet

Pumpehuset, København V

Officiel vurdering: 7/10

Lørdag den 12. marts 2016 indtog amerikanske Monster Magnet Pumpehusets store scene. Bandet har været flittige gæster på dansk jord de sidste mange år og selvfølgelig skulle vi ikke snydes for en koncert når nu Monster Magnet var i gang med deres Celebrating the A&M Years Live tour.

Bandet gik på scenen i vanlig afslappet kølige stil og frontfigur Dave Wyndorf var som altid iført sin læderjakke og karakteristiske trucker skæg. De lagde ud med nummeret ”Crop Circle” og selvom bandet havde masser af overskud og virkede tændte, ja så druknede vokalen i et mudret lydbillede som desværre aldrig blev bedre koncerten igennem. Bandet havde valgt at blande deres sætliste godt og valget af sange kunne man ikke sætte en finger på, måske lige med undtagelse af fraværet af nummeret ”Medicine” fra albummet Spine of God.

Bandet havde et ganske godt tag i det fremmødte publikum og med deres tunge og psykedeliske rock fik de langsomt men sikkert vendt opmærksomheden væk fra den dårlige lyd og fik i stedet folk med på et langt power stoner trip denne aften. Når Monster Magnet spiller live er det næsten altid en sand fornøjelse at opleve dem, for her er tale om et band der bare blæser kvalitet og overskud ud over scene kanten. Uden de store armbevægelser formår de at underholde på deres helt egen facon og jeg tror faktisk ikke jeg kan komme i tanke om et band der kan gøre det på samme måde. Her er ikke tale om scene lir eller andet show off, men blot deres karismatiske og gennemførte rock.

Jeg kunne forestille mig at sådanne koncerter er slik for en arrangør, for sjældent har jeg set så mange fadøl blive bundet under den 1½ time lange koncert og da Monster magnet havde spillet deres sidste nummer denne aften var det et opstemt og glad publikum der forlod Pumpehuset.

Havde det ikke været for den ringe lyd denne aften så havde koncerten nok fået en eller to kranier mere, men en ting er sikkert og det er at man ikke kan pille ved Monster Magnets kvaliteter live og denne aften fik vi igen vist frem at de bare er en klasse for sig selv når det kommer til stoner/psykedelisk rock.

Trackliste:

1. Crop Circle
2. Powertrip
3. Melt
4. Superjudge
5. Twin Earth
6. Look to Your Orb for the Warning
7. Dinosaur Vacume
8. Cage Around the Sun
9. Tractor
10. Dopes to Infinity
11. Space Lord
12. I Want More
13. Face Down
14. Negasonic Teenage Warhead

 

Tilføj kommentar