Woe - Withdrawal

Withdrawal

· Udkom

Type:Album
Genre:Black metal
Antal numre:7

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Veludført black metal fra USA!

USA er sjældent forbundet med black metal-genren, men den seneste tid er der skudt nye fede bands ud derfra, som alle leverer en virkelig god omgang black metal. Bandet Woe er bestemt ingen undtagelse! Woe startede ud som et one-man band i 2007 og fik udgivet en demo, to splits samt én fuldlængde. I 2010 blev Woe så til et fuldtalligt band og udgav pladen Quietly, Undramatically, og nu her i 2013 udgiver de albummet Withdrawal.

Albummet starter med sangen "This is the End of the Story", som har en masse fede elementer, som går i god harmoni med hinanden. Særligt er leadguitaren og vokalen værd at nævne. Leadguitaren som både gør musikken ond, men samtidig utrolig atmosfærisk, som genren jo er kendt for, og vokalen som både bruger traditionelle black metal skrig samt ren vokal, som kan virke lidt malplaceret, men efter et par gennemlyt gør den bare musikken endnu federe!

Alle sange på albummet er utroligt fede, og alle unikke på hver sin måde. Der bliver både lagt vægt på atmosfæren i musikken, samt det rockede udtryk. Lyden på albummet er også rigtig god, og der er tale om et velproduceret black metal album og ikke et rådt og primitivt, som er populært for genren. Woe er et band jeg før kun har kendt udfra navnet, men efter at have hørt Witchdrawal, kan jeg ikke vente med at få lyttet til de to tidligere plader, samt de forhåbentligt kommende plader i fremtiden!

Tracklist

  1. This is the End of the Story
  2. Carried by Waves to Remorseless Shores of the Truth
  3. All Bridges Burned
  4. Ceaseless Jaws
  5. Song of My Undoing
  6. Exhausted
  7. Withdrawal