OZ - Burning Leather

Burning Leather

· Udkom

Type:Album
Genre:Heavy Metal
Antal numre:11

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det er mange mange år siden at "Roll the Dice" blev udgivet, vi skal faktisk helt tilbage i 1991. Dog er det langt fra sikkert det ringer en klokke hos folk, Da oz efter min mening var et rimelig underrated band på mange måder.

Oz er opstået igen! Her har vi at gøre med nogle fra den helt gamle skole af heavy metal. Oz blev dannet i 1977 og samme år som de udgav "Roll the Dice" splittede bandet op. I 2010 genopstod Oz fra de døde, klart til at rocke verdenen!

Så her er vi, 10 år senere, fra Roll the Dice blev udgivet - med et sprit nyt album fra deres side. Albummet har fået titlen 'Burning Leather'.

Burning Leather er et album bestående af 11 hårdt slående heavy metal sange med lækre riffs, god vokal. Jeg kan ikke sætte en finger på deres musik, de har om man så må sige børstet støvet væk fra deres deres navn og langsomt, men sikkert, vil de nu komme frem på scenen igen.

Man må i hvertfald sige at der er gjort fremskridt, hvis vi kigger på 'Roll the dice', som generelt var super ringe produceret, ja så er det her faktisk guld værd. De har nu chancen for at vise verden hvem de rigtigt er - og det har de også tænkt sig!

Det er et lækkert album, som byder på HEAVY METAL! fra start til slut. Dog ikke den kedelige heavy metal som vi hører hver dag. Oz har 'the attitude' og de er helt sikkert klar på lidt af hvert. Det skal også siges, at hvis man ikke har hørt noget af det gamle helt Oz, skal det siges at sange som fx. "Turn the cross upside down", "Gambler", "Third Warning" og "Fire in the brain" er nogen af de helt gamle Oz sange som nu kan nydes i en del bedre kvalitet.

Tilføj kommentar