HateSphere spiller koncert i VoxHall, Aarhus C .
HateSphere - The Great Bludgeoning

The Great Bludgeoning

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Melodisk Death Metal, Thrash metal
Spilletid:36.53
Antal numre:9

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jeg husker tydeligt den første gang jeg blev introduceret til "Hatesphere". Jeg hørte sangen "Only the strongest" og den gang fandt jeg dem meget interessante, efterfølgende har jeg dog ikke fuldt med i deres udvikling. Nu fik jeg så muligheden for at anmelde deres nye album "The Great Bludgeoning".

Jeg er ret sikker på at der ikke er brug for en introduktion, da størstedelen af de danske metal fans nok kender Hatesphere. Dog hvis folk mener, at de har brug for en introduktion kan jeg kort og godt sige, at de er et dansk metal band som spiller en blanding af death/trash metal.

Albummet ligger ud med sangen "The Killer" som er præget meget af trash metal. Jeg vil sige at fra dengang jeg hørte dem første gang, lød dette album meget anderledes. Efter min mening lød det hele mere modent og der var en god variation i vokalerne – de kunne endda forstås. The Killer er klart en god start med en fed balance i musikken og et lækkert riff. Jeg må sige, at efter denne start var jeg helt og aldeles klar på at se hvad de havde fundet på længere ind i albummet.

Efter denne fede start går jeg videre til "Venom" som har en meget stille og fed intro – det giver også en fed balance, at de ikke bare havde smidt et hurtigt trash riff ind til at starte med. Sangen her ligger generelt i et fedt tempo og det virker som om at opsætningen af dette album er valgt meget nøje. Som det hele går fremad må jeg indrømme at der er tale om et stærkt album fra deres side, jeg har ikke rigtigt noget at sætte en finger på. Teknisk fungere de sammen og det hele lyder godt, alle instrumenter får deres egen rolle og ingen bliver smidt ud i kulden. Jeg må også sige at jeg er yderst tilfreds med vokalerne på dette album, da der er tale om massere af forskellige teknikker som giver det hele en ny klang. Bandet har klart udviklet sig i den rigtige retning!

Dette album er et bevis på at Hatesphere er mere kampklar end nogensinde – det er også klart et godt indblik i death/trash genrens udvikling. Godt arbejde!

Kan anbefales til alle trash/death metal fans rundt omkring, der er skam slet intet i vejen med dette.