Ereb Altor - Fire Meets Ice

Fire Meets Ice

· Udkom

Type:Album
Genrer:Viking metal, Black metal
Antal numre:9

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

Bathory født på ny!

Ereb Altor er et svensk band som spiller et mix mellem black- og vikingemetal, hvis helt store forbillede er det legendariske band Bathory. Bandet startede tilbage i 2003 og har siden udgivet demoen The Awakening og de tre albums By Honour, The End, Gastrike og nu her i 2003 Fire Meets Ice - ja selv titlen skriger af Bathory!

Albummet starter ud med titelnummeret Fire Meets Ice, som også efter min mening, er albummets stærkeste sang. Efter en kort intro med nogle ambient elementer, keyboard og akustisk guitar, går sangen for alvor i gang. Det kræver ingen garvet lytter, at høre Bathory-inspirationen! Fra det rene korsang, til black skrigene, til den rå vokal, rammer Ereb Altor plet. De bevarer dog stadig en vis originalitet, særligt i de næste par sange.

Anden sang The Chosen Ones er langt mere hen af doom metal, og vokalerne langt mere episke end på forrige nummer. Produktionen er helt i top, og er også tit en væsentlig faktor i at gøre lytteren opmærksom på at det rent faktisk ikke er Bathory der er genforenet.

Med titler som My Ravens, Helhaimfärd og Post Ragnarök, giver det også et klart billede af hvilken salgs musik der er tale om. Albummet er virkelig fedt og er et af de bedre indenfor genren i lang tid! Siger bands som Bathory, Enslaved, Kampfar osv. dig noget, så burde du klart tjekke dette album ud. Du vil ikke blive skuffet!

Tracklist

  1. Fire Meets Ice
  2. The Chosen Ones
  3. Nifelheim
  4. My Ravens
  5. Sacrifice
  6. Helheimsfärd
  7. The Deceiver Shall Repent
  8. Post Ragnarök
  9. Our Legacy

Kommentarer (1)

surlykke

Indlæg: 21

Er hamrende enig, skamlytter

Er hamrende enig, skamlytter dette album, det rykker så dejlig i løgposen !!

surlykke gav Ereb Altor - Fire Meets Ice 9/10.