Skribenter søges

heavymetal.dk er under rivende udvikling, og i den forbindelse søger vi flere kompetente og dedikerede skribenter til at gøre sitet endnu bedre.

Det er et must, at du både har lyst til at anmelde, interviewe og gå til koncerter. Det er et absolut plus, hvis du har en bred smag og har skrivegenet iorden. Da interviews for det meste foregår på engelsk, er det selvfølgelig et krav at du har et ordforråd der er større end Prins Henrik's danske.

Vi har især brug for kræfterne inden for genrene Prog Metal, Hardcore, Black Metal, Nu-metal og Metalcore, men du kan også komme ud for at skulle anmelde en Hard Rock plade i ny og næ.

Kontakt MGS på morten@heavymetal.dk, vedhæft en prøve anmeldelse og skriv lidt om hvem du er og hvad du kan og vil.

Kommentarer (1)

Ole Bach

Indlæg: 236

Hej Morten godt nok ærgeligt

Hej Morten godt nok ærgeligt at i ikke kan bruge en skribent indenfor de bands som jeg dyrker, det er bands som Royal Hunt,Saxon ,Sonata Arctica,Alex Rudi Pell,Cornerstone,Motorhead,Manticora,Wuthering Heights og i den stil. Da jeg indtil nu har skrevet blandt andet for Metalized der gik død og derefter har skrevet for en spansk side og har anmeldt Sweden Rock 2ooo4-2oo5.Men jeg har ikke rigtig fået respons fra den spanske pige som har siden ,endnu er min anmeldelse fra Sweden Rock 2005 ikke kommet på endnu så jeg ved sgu ikke hvad det bliver til. Men jeg er stadig hooked på at skrive om plader og koncerter mødte iøvrigt Fyrsten til Manticora og Circus Maximus.