Illdisposed Mandag

Illdisposed Mandag

Heavymetal.dk valgte at sende en anmelder og fan af Illdisposed i marken for at henholdsvis opleve Illdisposed live men også for at interviewe bandet. Vi har valgt at samle det hele, sammen med anmeldelsen af deres seneste album "To Those Who Walk Behind Us" og med en afstemning om hvilket Illdisposed album du syntes er deres bedste. Vi serverer det hele for jer læsere i en samlet pakke og har valgt at kalde det:

ILLDISPOSED MANDAG

Kort fortalt, så er Illdisposed fra Danmark, hvis nogen skulle være i tvivl. De stammer fra Aahus og har eksisteret helt tilbage fra starten af 90'erne, nærmere 1991. Kun forsanger Bo Summer har holdt fast, men Illdisposed trives bedre end nogen siden hvis du spørger fans, publikum og Heavymetal.dk

Når vi snakker Illdisposed, så er vi ovre i den fede ende af dødsmetal genren. Tror med sikkerhed at jeg kan kalde Illdisposed en af DK's så absolut største navne inden for metal uden at træde nogen over tæerne. Illdisposed har også haft store kendte labes til at hjælpe dem lidt på vej; Roadrunner, AFM og nu Massacre Records.

Heavymetal.dk har igennem tidens løb haft den ære at anmelde et par af bandets skive, opleve dem live og et par enkelte interviews er det skam også blevet til. I 2004 kom første heavymetal.dk anmeldelse af Illdisposed. Det drejede sig om skiven "1-800 Vindication". Albummet fik karakteren 90% og fik ord som Jeg kan uden tøven og med stiv diller straks slå fast, at Illdisposed atter har taget førertrøjen på hvad dansk ekstrem metal angår. med på vejen. I 2006 slår de så til igen. Albummet "Burn Me Wicked" rammer Heavymetal.dk men dog ikke med samme slagkræft som forrige album. Skiven indkassere 80% og jeg citerer ...og jeg finder derfor ingen grund til, ikke at tjekke dette album ud, da moderne death metal sjældent har lydt bedre.. To år skulle der gå, før Aahusianerne smed "The Prestige" på banen. Skiven fik 80%. Baseret på disse anmeldelser kan man ikke kalde det en fiasko. Nu er spørgsmålet blot om "To Those Who Walk Behind US" kan holde dette ved lige...

Læs anmeldelsen her:
http://www.heavymetal.dk/reviews_album_view.php?id=2893

I 2008 oplevede Heavymetal.dk så endelig Illdisposed live. Det foregik i hovedstaden på The Rock. Læs anmeldelsen her:
http://www.heavymetal.dk/reviews_koncert_view.php?id=73

I år er det så blevet tid til Headbangers Ball og Illdisposed står i spidsen for ballet. Vi sendte som sagt en anmelder og stor fan afsted for først at interviewe bandet og dernæst opleve dem live. Koncertanmeldelsen kan læses her:
http://www.heavymetal.dk/reviews_koncert_view.php?id=91

Det er ikke første gang heavymetal.dk har fået det privilegium at interviewe Illdisposed. Tilbage i 2006 blev drengene interviewet med hovedfokus på deres, på daværende tidspunkt, nye skive "Burn Me Wicked". I 2008 fik vi muligheden igen og slog til. Denne gang med udgangspunkt i albummet "The Prestige". Nu i 2009 var det oplagt, at få en snak med Illdisposed igen med baggrund i Headbangers Ball og ikke mindst deres nyeste udspil "To Those Who Walk Behind Us". Læs interviewet her: http://www.heavymetal.dk/interviews_view.php?id=141

Som afslutning så kan vi her fra Heavymetal.dk kun varmt anbefale Illdisposed til alle metalhoveder.

Rigtig god Illdisposed Mandag til jer alle!

Links:

Bandets MySpace side:
http://www.myspace.com/illdisposed

Official Illdisposed site:
http://www.illdisposed.com

Kommentarer (3)

Beikes

Indlæg: 80

Undskyld, men slåfejl og

Undskyld, men slåfejl og manglende tegnsætning gør ondt i mine øjne.

Stavekontrol?

Niveauet har virkelig været dalende det sidste lange stykke tid, og I er blevet overhalet indenom, med flere længder efterhånden.

Men derfor kan vi jo godt blive enige om Illdisposed :D

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 378

Undskylder for stavefejl men

Undskylder for stavefejl men ja i min verden er det også småfejl. Så længe det hele kan forstås og det kan det vist.

Kedeligt vi er overhælet indenom... og med det mener du?

Beikes

Indlæg: 80

Det er heller ikke ment så

Det er heller ikke ment så hårdt, som det måske lyder. Jeg gør selvfølgelig bare opmærksom på, hvad og hvordan jeg selv oplever det. Jeg har frekventeret sitet i en årrække nu, og hvor andre unavngivne sites syntes at have oprustet, så ser det på Heavymetal.dk desværre ud til, at I har svært ved at finde frem til de gode anmeldere. Jo, der er en håndfuld som gør det glimrende, men så støder man også ofte på en helt utroværdig (og kort) anmeldelse i ny og næ - det er bare en skam. Men måske jeg selv skulle ansøge næste gang ;)

Hvorom alting er, så skal I nok også i fremtiden, høste ris og ros fra undertegnede. I slipper ikke så let :D

En af mine største kæpheste, er nemlig, at genrene er meget skævt fordelt. Og jeg er metalfan til benet, og har svært ved at acceptere, at Heavy Metal, først starter ved Thrash (sat på spidsen). Vi er nogle der kan huske, at både Black Sabbath og Twisted Sister var metal. I udpræget grad, synes jeg genrene Sleaze, Hard Rock mm. er underrepræsenteret - genrer som høster stor anerkendelse igen, og som har fået kommerciel rennæssance.

Mvh