15 sange klar

15 sange klar

Metallicas guitarist, Kirk Hammett, udtaler sig til Artisan News Service, at Metallica har skrevet ca. 15 sange til opfølgeren til 2003's "St. Anger". Både James Hetfield og Kirk Hammett fortæller, at det går stærkt fremad og at de laver 2-3 nye sange pr. uge. Albummet forventet på gaden i starten af 2007.

Kommentarer (5)

KasperA

Indlæg: 8

Det bliver spædende at tjekke

Det bliver spædende at tjekke den nye plade ud. Jeg nægter at tro på, at de kan lave en skive, der er ringere end St. Anger. En plade som jeg pt stadig uden held ikke har magtet at høre fra start til slut. Den er rædselsfuld...

Men jeg gætter umiddelbart på en lyd, der bliver et mix af Black album og Load... det ville overraske mig, hvis de finder 80'er lyden frem igen.

Banal

Indlæg: 1

Jeg synes til gengæld at St.

Jeg synes til gengæld at St. Anger er deres bedste album til dato. Jeg fik virkelig respekt for Metallica, at de ikke blot gjorde det nemmeste, nemlig at lefle for for popfolket ved at at lave The Black Album endnu engang. Nej, de er sgu'sande rockere...
Hilsen en, der har fulgt Metallica hele vejen

Beikes

Indlæg: 80

Jeg tror ikke på Metallica

Jeg tror ikke på Metallica mere, desværre, for indtil det herrens år 1989 lavede de noget af det mest originale og stilskabende musik, men siden 'The Black Album' er det bare blevet ringere og ringere, og med deres seneste udspil 'St.Anger' viste de hvor talentløse og umusikalske man kan blive når man bare er en flok trend-hunters og medie-ludere på doven amerikansk øl.

De har fået en masse nye fans med 'St.Anger' og formår dermed at holde fast i ungdommen, men os gamle fans er blevet ladt i stikken med dette forfærdelige NU-Metal.

Jeg så gerne en 'Flemming Rasmussen' produktion på den nye skive, og kompositioner der stilmæssigt læner sig op af bl.a 'Master..' og 'Justice..' - men det er nok bare ønsketænkning..

Lau

Lau

Tidligere anmelder

Indlæg: 20

Det er skam ikke kun de gamle

Det er skam ikke kun de gamle heavy hoveder der er skuffede, vi er nogle unge som også er. Metallica har satme lavet lort siden de udgav "Metallica" som du selv siger. Load og re-Load lugter langt væk af ligegyldighed, og også mht St. Anger er jeg enig med dig - Føj for en omgang talentløst pis. Lad os håbe på de finder stilen fra "And Justice For All" frem igen, men det er nok nytteløst at håbe på det.

riheg03

Indlæg: 26

Jeg synes nu, at den sorte

Jeg synes nu, at den sorte skive var et højdepunkt. Hvorfor fa'en lytter de ikke til folket og laver et black album nr.2?

Det de har lavet siden har ikke været noget lort som sådan, det har bare været noget ganske andet end deres tidligere musik. Men jeg holdt op med at købe deres plader fra og med Reload.