Voodoo Six - Make Way For The King

Make Way For The King

/ Sound Pollution · Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Rock
Antal numre:12

Officiel vurdering: 3/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Nye kræfter

Fjerde album, ny forsanger og tolv helt nye sange. Det er opskriften på Voodoo Sixs nye album, som landede i handlen i september. De engelske drenge har denne gang indspillet i Los Angeles, hvilket de har fået et pænt rockalbum ud af, og blandet med Nik Taylor-Stoakes rustne stemme går der rock i den.

Knap så hårdt, men mere råt

Tidligere har bandet forbundet sig selv med hård rock, og hvad dertil hører… Det smuldrer dog lidt i mine øjne på dette album, for det er ikke hård rock i mine ører. Bevares, Craig Price leverer nogle fremragende soloer på guitaren, og det samme gælder den efterhånden garvede trommeslager Joe Lazarus, men der er ikke nok til, at jeg vil kalde det hård rock. Så lad os fjerne det hårde og se, hvad der er tilbage. For er en blanding af godt guitarspil, hamrende trommer og en rusten stemme nok til, at man skal lytte til dette album?

Det er rock

Spørger du mig som anmelder for heavymetal.dk, vil jeg mene, at dette album ikke har noget med metal at gøre. Da det er udelukkende er rock! Men som musikanmelder kan jeg kun nikke ja til, at selve albummet fungerer godt som det rockalbum, det er. Det kører i samme tone det meste af tiden, og det klinger egentlig meget godt. Nummeret "Release the Hounds" er pladens overraskelse, hvor der lige er kommet lidt mere kant hele vejen rundt, og det klæder bandet, dog er der stadig lang vej til hård rock.

Tracklist

 1. Electric
 2. Make Way For The King
 3. Let Me Walk
 4. Falling Apart
 5. Riot
 6. Amen
 7. Until The End
 8. Release The Hounds
 9. The Choking
 10. Walk A Mile
 11. Wasteland
 12. Swept Aside