U.D.O. - 24/7

24/7

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Hard rock
Spilletid:20:31
Antal numre:5

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Mr. Dirkschneider er tilbage igen. Denne gang dog kun med en mini cd med fem numre, så vi må vente lidt længere på hans nye fuldlængde, "Mission No. X" som udkommer d. 3/10. Og den lille sag er da en fin lille ting. På den musikalske front er der ikke sket noget som helst, og hvorfor da også? Stefan Kaufmann (guitar) har igen produceret, han er altid mand for at få den perfekte tunge lyd. På mini cd'en er der to numre der er at finde på det kommende album hvor titelnummeret klart er det bedste, det kunne blive en klassiker - simpelthen en formidabel banger til nakkemusklerne. De tre resterende numre er ganske udmærkede, hverken mere eller mindre. Altså endnu engang har UDO bevist, at hvis man vil have straight heavy metal så er det ham man skal holde sig til.

Kommentarer (2)

Ole Bach

Indlæg: 236

UDO er helt sikkert et fedt

UDO er helt sikkert et fedt band men jeg må sige at ind imellem bliver jeg sgu træt af hans stemme, misforstå mig ikke han har karisma og er en legende.

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

#1 kan godt forstå dig Ole,

#1 kan godt forstå dig Ole, nogle gange skal man lige have en pause fra Panzer generalen, men så sparker han røv igen. Og de omkvæd Accept og Udo levere, er noget af det fedste inden for Heavy Metal.