Saxon - The Saxon Chronicles

The Saxon Chronicles

· Udkom

Type:DVD
Genrer:Heavy Metal, NWoBHM
Spilletid:215:00
Antal numre:18

Officiel vurdering: 10/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Efter en mindre forsinkelse er den her endelig, og den har definitivt været ventetiden værd. Dette må nok siges at være den flotteste DVD jeg nogensinde har set, selve indpakningen er i rødt læder med en superflot booklet limet ind midt i, med en band historie i mange fotos helt fra bandets tidlige dage da de gik under navnet Son Of A Bitch. Den første skive lægger ud med koncerten fra W:O:A 2001, hvor bandet blev fejret af 30,000 jublende fans. Denne aften så også Saxon's berømte maskot, den 4 meter høje ørn tilbage i deres show, og det ser virkelig imponerende ud når den daler ned fra sceneloftet. Selve showet indeholder da også alle de gode gamle klassikere såsom "Crusader", "20.000 Feet", "The Eagle Has Landed" og "Wheels Of Steel". Udover dem er der også sange fra de nyere værker som "Dogs Of War", "Cut Out The Disease" og "Conquistador", sidstnævnte indeholder en underholdende trommesolo hvor Fritz Randow jonglerer med tre trommestikker alt imens han spiller. En ting som overraskede mig er hvor godt Biff Byford stadig er i stemmen, de fleste sangere i hans alder kan ikke altid prale af det samme. Som en lille ekstra godte er der et 16 minutters interview med Biff, hvor han svarer på spørgsmål der er blevet stillet af bandets fans. Bonus skiven starter ud med at følge bandet på turne, vi følger bandet helt fra Tyskland og til Mexico og deres tilbagevenden til USA. Men det fedeste i denne sektion må dog være de tre numre som bandet optog på Esbjerg Rock Festival i 1995, vi ser et veloplagt band der tager kegler, selvom man allerede er på kl. 13.00. Man har heldigvis også inkluderet nogle af bandets videoer, som man jo må sige er noget af en sjældenhed da de næsten aldrig bliver vist på TV. Desværre har man ikke inkluderet alle videoer, men kun otte udvalgte som "Power & The Glory", "Nightmare" og "Unleash The Beast" - resten må vi vel have til gode. Til sidst får man et billede galleri, et udvalg af forskellige presseklip, plus forskellige TV optrædener, fra "Top Of The Pops" i starten af firserne til Engelsk morgen TV i halvfemserne. Facit, er du Saxon fan eller kunne du bare tænke dig at få en masse indsigt i bandets uforfalskede Heavy Metal, så er der ingen vej udenom "The Saxon Chronicles".

Kommentarer (4)

Ole Bach

Indlæg: 236

Kongerne har slået til igen,

Kongerne har slået til igen, kan ikke vente til at få fingerne i denne fede udgivelse.Bjorn du kommer med i min aftenbøn med denne fede anmeldelse sådan.Jeg ved ikke hvor mange gange jeg er blevet kaldt den sidste fan af Saxon i Danmark.Saxon rules forever.O.B.

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

hehe tusind tak Ole det er

hehe tusind tak Ole det er alt for meget, og bare rolig du er ikke den sidste Saxon fan i Dk, hernede i syden kender jeg ihvertfald nogle stykker.
To The Power & The Glory

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Bjørn har ret det er den

Bjørn har ret det er den flotteste dvd udgivelse nogensinde, hvis man er Saxon fan er det et "must" at købe denne udgivelse.

Ole Bach

Indlæg: 236

Har lige modtaget og set

Har lige modtaget og set denne Dvd,og hvor er det stort at se Saxon for fuld udblæsning.De tre numre fra Esbjerg er bare så seje og billedet er knivskarpt.
Mange fede detaljer på denne Dvd som er et must for metalfolket.Saxon Rules Forever.O.B.