Saxon - The Eagle Has Landed - Part III

The Eagle Has Landed - Part III

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, NWoBHM
Antal numre:32

Brugervurdering: 7/10 baseret på 1 stemme.

Den nyeste del af ørnesagaen er størrelsesmæssigt også den mest imponerende af de tre liveskiver med hele 32 sange fordelt på 2 cd’er.

Overraskende nok indeholder den også temmelig lidt sange som går igen på de to andre skiver, men med bandets diverse line up skift siden disse blev udgivet synes jeg at det er tilladeligt. Første skive blev optaget på sidste års klub turne hvor man kun spillede sange fra bandets plader fra 1980 – 84, hvilket jo nok glædede en del ældre fans. Herfra får vi en del klassikere men også en del af det gemte guld. Især glædeligt er det, at man har inkluderet "To Hell And Back Again", "Warrior" og "Frozen Rainbow" som ellers er nogle af de mest oversete sange i bandets diskografi. Ellers er cd 1 spækfyldt med alskens go' gammeldaws heavy metal som bør være pensum for enhver headbanger; "Stand Up And Be Counted", "Never Surrender", "And The Bands Played On", "Wheels Of Steel" og mange, mange flere. Eneste lille ærgrelse for mig er, at der ikke er flere sange fra den grandiose "Power And The Glory" plade, der i min verden står som en af bandets allerbedste. Cd 2 kan ses som en regulær live repræsentation af bandets "Lionheart", ikke overraskende består hoveddelen af sangene også fra selv samme skive. Bandet spiller de væsentlige sange fra dette album som "Lionheart", "To Live By The Sword", "English Man’o’War" og "Man And Machine". Samt en del af de nyere sange som "Dragons Lair", "Unleash The Beast", "Court of the Crimson King" og "Solid Ball of Rock". Desuden er det lækkert at bandet har taget "Broken Heroes" frem som stadig er en af bandets mest følelsesladede sange. Lyden er decideret rå og man kan høre at der ikke blevet pillet meget ved den i studiet, hvilket er fedt selvom den her og der kan virke en anelse tynd. Die hard Saxon fans vil nok slå til her uden at tænke over det to gange, men nyere interesserede vil jeg foreslå at man anskaffer sig den første i serien, da den stadig for en del står som en af de mest essentielle live skiver nogensinde.

Kommentarer (9)

Ole Bach

Indlæg: 236

En rigtig dejlig skive fra

En rigtig dejlig skive fra kongerne ligepå og hårdt går det derudaf. Lidt ærgeligt der ikke er noget fra koncerten i Pumpehuset det var en svedig affære. Nu venter vi kun på den nye Dvd som kommer i år hallelujahhhhhhhhhhhhhh hvor er det fedt.

hellcock

Indlæg: 189

Rå lyd??? Det kan også kalde

Rå lyd??? Det kan også kalde DÅRLIG lyd!

Skiver lyder som en bootleg soundboard recording!!

hellcock gav Saxon - The Eagle Has Landed - Part III 7/10.

Nexoz

Indlæg: 17

#2

#2

vi kan jo ikke alle sammen være små fine, nu metals nødder. :)

Nogle af os hører jo faktisk metal. ;)

Ole Bach

Indlæg: 236

Nemmerlig råt og usødet hvor

Nemmerlig råt og usødet hvor der blver gået til stålet, prøv at høre Warrior uha uha tungt og massivt.

hellcock

Indlæg: 189

Prøv for fanden at lytte til

Prøv for fanden at lytte til lionheart - Lyden stinker på det nummer! (og NU metal stinker hvergang)

Spar jeres pladder med at i lytter til "rigtig" metal - Jeg har selv hørt Saxon i henved 20 år og elsker dem stadig, så derfor er det sgu trist at de ikke sørger for anstændig lyd!

I er nogle gamle smølfer med høreskader : )

hellcock gav Saxon - The Eagle Has Landed - Part III 7/10.

Ole Bach

Indlæg: 236

Ih åh av den sved, ro på

Ih åh av den sved, ro på dreng det er jo smag og behag.

hellcock

Indlæg: 189

Hæ, jeg tænkte nok at den

Hæ, jeg tænkte nok at den ville ramme dig hårdt................

hellcock gav Saxon - The Eagle Has Landed - Part III 7/10.

Ole Bach

Indlæg: 236

En ting jeg er utilfreds med

En ting jeg er utilfreds med omkring dette live album er at det er indspillet ved for mange koncerter.Man kunne have brugt en lang koncert ved den første skive og ligeså ved den anden cd. Iøvrigt er det også dig der skriver på The Rocks forum.

hellcock

Indlæg: 189

Jeps, en hel koncert (eller 2

Jeps, en hel koncert (eller 2?) havde været federe.

Jeg har da været en enkelt tur indover therockforum!

hellcock gav Saxon - The Eagle Has Landed - Part III 7/10.