Of Legends - Stranded

Stranded

· Udkom

Type:Album
Genre:Hardcore
Antal numre:10

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Luis Dubuc, hovedmanden bag Of Legends, er nok bedst kendt for sit arbejde med electronica-projektet, The Secret Handshake. Der er dog intet elektronica at spore på Of Legends' debutalbum "Stranded". Stilen er her tung og groovy metalcore med enkelte blastbeats her or der.

Albummet er lidt en blandet fornøjelse med både gode og mindre gode sider.

Af gode ting kan nævnest de mange sindsygt tunge og groovy riffs. Fans af metalcore-breakdowns kommer helt sikker til at holde af dette album, der byder på det ene tunge breakdown efter det andet. Et andet plus er, at produktionen er veldefineret og professionel dog uden at blive alt for poleret. Den klare produktion er en styrke, da de mange rytmiske groovy detaljer således ikke drukner i ulden guitarlyd.

"Stranded" lider dog af, at mange af numrene lyder meget ens, og dermed bliver "Stranded" hurtigt monotont - men det betyder dog, at der der sker noget usædvanligt, så lægger man også mærke til det. Det betyder ikke, at "Stranded" er et dårligt album, men blot at det er et af den slags album, hvor det er bedst at høre et par numre ad gangen.

Albummet vil sikker appellere til fans af tung metalcore og måske også sludge metal; og hvis man er til The Psyke Project, så er Of Legends' "Stranded" helt sikkert også ren guf.