Diretone - Diretone

Diretone

Udkom

Type:Album
Genre:Thrash metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: 7/10 baseret på 1 stemme.

En lunken gang opkast i toilettet kan gøre en lørdag morgen en del nemmere, hvis man starter ordenligt. Jeg har hørt Volbeat før, jeg har hørt Metallica før, Jeg har hørt MegaDeth før, Jeg har hørt Pantera før, jeg har hørt Black label society før og jeg har hørt Kings X før. Hvis du mixer disse bands, har du Diretone og hvis opkastet kommer ordenligt op og lander perfekt i toilettet, kan det være at man gider høre mere. Men gider man det? For sagens kerne er, jeg ved ikke om jeg gider høre mere! Det er ikke fordi Diretone spiller dårligt, jeg har bare hørt alt der her før. Det gør dog ikke musikken dårlig, der er et par numre som jeg gerne vil fremhæve. Bah Bah som er pladens første nummer, er faktisk en lyd philippinske kvinder laver for at efterligne et får, er fedt nok. Det viser hurtigt den sti som Diretone vil følge de næste 42 minutter. Dog falder min lyst og jeg keder lidt indtil got to believe starter, som er track nummer 6. Det er et tungt nummer, som gav mig lidt gåsehud. Derefter falder intensiteten og da Eyes wide shut starter, vågner jeg lidt igen, dog ikke med gåsehud. Det sidste nummer Roadrunner runder meget fint denne plade af med en lækker solo. Dog er jeg lidt i tvivl om, hvem af guitaristerne der spiller den.

Jacob Hansen har mixet Diretones første udspil, hvilket er en lidt fesen og kedelig omgang. Lyden er slet ikke varierende, Fx kan jeg ikke høre at der to guitarister! Det lyder mere som en guitarist der har dubbet sin guitar. Det er synd! Sangen er af Lars Hørning, som også spiller bass. Han er igen lidt et mix af James hetfield, Michael Poulsen og Dave Mustaine. Dog har disse tre så en markant en stemme så man ikke er i tvivl om hvem det er der synger. Der kan Lars Hørning dog ikke være med! De to guitarister Jacob Nielsen og Peter Kondrup spiller fint, de mestrer heavy guitaren med glans og fylde. Dog er guitar lyden meget pæn, der mangler jeg lidt roughness.

Er brækket så ramt ved siden af og flyder rundt i store gule misfarvede klatter på gulvet? Halvt om halvt. Der er 3 sange på denne skive, som jeg vil mene har potentiale. Resten virker mere som fyld, så kunsten er vel næste gang er lave en mere helstøbt plade. Så lad os håbe at brækket rammer plet næste gang!

Kommentarer (4)

Time Signature

Time Signature

Tidligere anmelder

Indlæg: 65

Jeg har også hørt skiven, og

Jeg har også hørt skiven, og jeg synes egentligt ikke, den er dårlig eller kedelig. Jeg synes faktisk der er tale om ganske solid og riff-stærk groove af den bedre slags.

Time Signature gav Diretone - Diretone 7/10.

Martin Christian Munding Stilund

Tidligere anmelder

Indlæg: 54

Det er jo en smag og behags

Det er jo en smag og behags sag! Men det er fedt at der er delte meninger omkring skiven, så er det det vi skal snakke, diskuterer og skrive om...

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

Præcis Munding

Præcis Munding

Time Signature

Time Signature

Tidligere anmelder

Indlæg: 65

Klart, der. Det, jeg rigtigt

Klart, der. Det, jeg rigtigt godt kan lide ved skiven, er de bundsolide groovy riffs, og så er guitarsoloerne emminente. Det gør mig heller ikke noget, st man kan høre hvem, bandet er inspirerede af... dog synes jeg, at der er lidt for meget Hetfield over vokalen.

Time Signature gav Diretone - Diretone 7/10.

Tilføj kommentar