Dew-Scented - Invocation

Invocation

· Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Death metal
Spilletid:46.02
Antal numre:12

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: 8/10 baseret på 1 stemme.

Tyske Dew-Scented har udgivet deres ottende album "Invocation". De syv tidligere albums starter også med "i" allesammen, og Dew-Scented demonstrerer hermed, at de ikke ved hvornår en joke har gået langt nok.

Er du ikke bekendt med Dew-Scented, er du nok ikke til thrash. Det er nemlig lige præcis hvad Dew-Scented altid har spillet, og som vi alle ved, så er der kommet meget godt thrash ud af Tyskland. Stilen er mere Slayer/Kreator end den er Anthrax, og Dew-Scented er et band fyld med habile musikere. Men vokalen har altid irriteret mig. Leif Jensen, som frontmanden hedder, brøler fint, men der er et eller andet der generer. Måske er det at hans stemmeleje ligger ret højt, og der dermed ikke er meget tyngde i stemmen. Men når musikken er så god som den er, så skal det ikke ligge tyskerne ret meget til last. For musikken ER god. Bevares, de opfinder ikke den dybe tallerken, og Dew-Scented kommer næppe til at slå endegyldigt igennem med denne skive, men en god lytteværdig thrash-skive er aldrig af vejen, og de får seks kranier for Invocation.

Kommentarer (1)

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

Super fed thrash-skive. Det

Super fed thrash-skive. Det er rigtigt at Leif Jensen måske ikke er verdens bedste sanger, men syntes sgu at det holder tilm 80%... Kan nu ikke se noget problem med at titlerne på deres albums starter med I... Tror næppe at det er ment som en joke!

Daniel Wilkens gav Dew-Scented - Invocation 8/10.