Crossfall - Posthunt [EP]

Posthunt [EP]

Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Black metal
Antal numre:7

Officiel vurdering: 10/10

Brugervurdering: 10/10 baseret på 1 stemme.

Danske CrossFall leverer virkelig varen, med deres nye EP "Posthunt". De fem gutter spiller Death Metal, og de gør det super raffineret. De er teknisk dygtige og avancerede, og det er et overflødighedshorn af musikalske godter, at lytte sig gennem de 7 numre på "Posthunt". Der er ikke noget federe, end en skive der sprudler af detaljer. CrossFall lægger ud med et 1 minut kort intro, hvorefter de serverer 6 numre på hver +/- 5½ minutters spilletid. Der er ikke et eneste nummer, hvor man synes at de trækker den, tværtimod – Man bli'r overrasket når der pludselig er stille, og de 35 minutter er gået… Så den må på repeat!

Musikalsk får alle instrumenter lov til at vise tænder, og en detalje jeg er vildt begejstret for på "Posthunt", er markeringerne på bækkenet – Det er bare en lille detalje, der gør en kæmpe forskel… I det hele taget fylder trommerne rigtig meget – Og det er jo fantastisk at få lov til at høre og nyde Kim Bat udfolde sig og lege med trommesættet! Så har vi bassen, der gi'r en super fed, fyldig bund, og dertil kommer guitarerne, der gi'r sammenhængen med både galopperende riffs og flydende soloer. Prikken over i'et er vokalen – Kenneth Krogh leverer både rådden, vrissen vokal og dybe growls, og der kommer dæleme ondskab ud af den mand – Teksterne er iøvriget på dansk, men jeg må tilstå, at jeg ikke heeelt har fanget indholdet! Men igen – Kanon fedt, at alle instrumenter får lov til at dominere…

Skulle i være i tvivl om, hvad jeg synes om "Posthunt", så koger jeg lige dét, jeg har skrevet indtil nu, ned til ét ord: GENIALT!

En lille bøn til CrossFall – Don't stop!!! Jeg er forelsket…

Tilføj kommentar