CellOut - Superstar Prototype

Superstar Prototype

/ Sound Pollution · Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Nu Metal
Spilletid:43.26
Antal numre:11

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

CelllOut er et svensk hard rock / nu metal band. Superstar Prototype er deres debut skive, så det var for mig spændende at høre, hvad noget så utraditionelt i mine øre, som et svensk nu metal band, havde at byde på. Og lad mig med det samme sige, ikke så forbandet meget nyt, desværre.

Jeg troede personligt, at nu metal genren efterhånden var dødt ud efter bands som Korn, Papa Roach, P.O.D og hvad de forskellige bands fra dengang jeg randte rundt i 8. klasse, havde toppet, men det var der åbenbart et par svenske gutter, som ikke var enige i.

Jeg må indrømme, at jeg sku ikke helt kan bestemme mig for, hvad jeg skal synes om CellOut. På den ene side er Superstar Prototype en forholdvis god skive. Gutterne i CellOut kan deres kram, og rent teknisk er der ikke noget at sætte fingeren på. Derudover er numrene ganske godt skruet sammen, og der er der også et par enkelte numre, med en hvis portion potentiale, men ærlig talt. Der er sku ikke noget nyt at hente på Superstar Prototype.

Når man søger rundt på nettet er det varemærke, som CellOut forsøger at sælge sig på, at være noget nyt i form af et svensk nu metal/ hard rock band. Jeg må indrømme, at når det er det største man som band kan byde på er, der måske ikke så meget andet at hente. Derudover er jeg personligt ved at være godt og grundigt træt af genren nu metal, og jeg troede sku, at den var ved at være begravet. Men det værste ved Superstar Prototype efter min mening er, at der på intet tidspunkt er noget nyt og høre på skiven. Bandet lyder som et decideret plagiat af fx Papa Roach og Puddle of Mudd, og hvis jeg skal vælge at svælge mig i nostalgiens sfære, vil jeg til en her tid vælge en af disse bands i stedet.

Så derfor kan karakteren fra mig ikke blive særlig høj. Når den så alligevel rammer de 40 % skyldes det, at rent produktionmæssigt samt teknisk er der ikke en finger at sætte på skiven, men når kreativiteten ikke er større og nyskabelsen helt udeladt, kan karakteren ikke blive til mere.