Bust A Move - Theres No Place Like Home

Theres No Place Like Home

· Udkom

Type:Album
Genrer:Deathcore, Hardcore
Antal numre:11

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Deathcore debut duperer ikke væsentligt

Jeg må indrømme at da jeg så bandnavnet Bust A Move var min umiddelbare tanke at vi havde med en eller anden form for boyband at gøre. Det er gudskelov ikke tilfældet og Bust A Move bevæger sig inden for deathcore men masser af dødsmetalreferencer og tonstunge breakdowns. Musikalsk kan Bust A Move sammenlignes med Black Dahlia Murder dog anvender Bust A Move i større grad growl på vokalsiden.

Jeg vil næppe udråbe Bust A Move til det nye stjerneskud inden for deathcore, men leveringen fejler absolut intet og bandet gør det absolut udmærket - problemet er bare at de lyder som så mange andre bands og ikke har sange som skiller sig væsentlig ud på There’s No Place Like Home . Udover at tilføje lidt melo-død til riffskrivningen samt det korte instrumentale pusterum i form af "Dormientes Diabolus" er der desværre ikke meget der strækker sig udover metervare-deathcore på dette album.

Trods de kritiske ord herfra er There’s No Place Like Home dog nøgternt set en habil og udmærket debut, som absolut ikke udelukker at vi kan forvente større ting fra Bust A Move på kommende albums.

Tracklist

 1. Intro
 2. Contaminated
 3. Inner Demon
 4. Swallow the Pill of Disrespect
 5. There’s no Place like Home
 6. Desperation
 7. Dormientes Diabolus
 8. The Lion’s Prey
 9. Misanthropic Hell
 10. Catharsis of the Damned
 11. The Apocalypse