Borealis - Fall From Grace

Fall From Grace

· Udkom

Type:Album
Genrer:Prog metal, Power metal
Spilletid:43.36
Antal numre:9

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Fall From Grace er det kun andet album fra canadiske Borealis. Bandet spiller progressiv metal, hvor der til tider er tilføjet en growlende vokal.

Den første tanke der ryger gennem mit hoved da jeg satte Fall From Grace på er, hold kæft for en gang lækker musik. Musikken er virkelig fed, og jeg synes det er virkelig et lækkert stykke arbejde leveret af et band med kun et album på bagen.

Musikken er, som beskrevet andet sted, progressiv metal, med et til tider mørkt touch i form af en growlende vokal. På albummet benyttes store mængder af clean vokal, melodiske passager, og diverse effekter. Selve musikken skifter mellem hurtige riffs og trommer der banker derudaf, til mere rolige passager, hvor sang og musik går op i en højere enhed. Derudover er der tilføjet en mørk, brutal, growlende vokal, vil jeg synes giver skiven et rigtig fedt tvist.

Jeg vil til sidst lige give vokalen lidt ekstra opmærksomhed, for en bedre clean vokal skal man lede længe efter. Den cleane vokal er virkelig fænomenal, og når til tider højder, som man sjældent oplever. Vokalen passer virkelig godt ind i Borealis univers, og er med til at løfte skiven op på et højere niveau.

Jeg har virkelig kun positive ting at sige om Fall From Grace. Fra start til slut, er det ren lækkerhed der banker ud af højtalerne, og med en fænomenal vokal, som man ellers kun finder i store Disney film, er Fall From Grace en skive, som jeg kun varmt kan anbefale.

Kommentarer (3)

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Hvor er det episk at læse

Hvor er det episk at læse sammenligningen med vokal fra Disney-film. Uden at have hørt musikken tror jeg, jeg forstår hvad du snakker om. Det er bare en pudsig sammenligning :D

Mike Christiansen

Tidligere anmelder

Indlæg: 9

Det har du fuldstændig ret i

Det har du fuldstændig ret i :) Men kom bare til at tænke på ham gutten der synger i Løvernes Konge, og det er sku den bedste sammenligning jeg kan komme på. Og tror sku, at selv i det mest inkarnerede black hjerte, finde en lille fyr/ pige, som på et tidspunkt har sat og set Disney ;)

Time Signature

Time Signature

Tidligere anmelder

Indlæg: 65

Hvis du kan lide sådan lidt

Hvis du kan lide sådan lidt musical-agtig sang, så burde du da også tjekke Twinspirits seneste album ud.