Anciients - Heart of Oak

Heart of Oak

· Udkom

Type:Album
Genre:Prog metal
Antal numre:9

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Acceptabel Debut Fra Det Kolde Canada.

Bandet Anciients kalder deres musik for progressivt metal med elementer af ekstrem metal, men jeg vil dog mere sige, at det er progressiv metal med gotiske elementer. Bandet blev dannet i 2009 i Vancouver Canada, og har nu udgivet deres debut plade Heart Of Oak, så lad os se hvordan de har klaret sig.

Pladen starter ud med nummeret " Raise The Sun ", som lover godt. Der bliver budt på en anden vokal som består af skrig, som giver det lidt af et black metal touch i musikken. Bandet siger, at de spiller progressiv metal, og det hører vi flere gange da bandet spiller i forskellige taktarter, og eksperimentere med rytmer. Skiven er godt produceret og lyden er god man kan tydeligt høre det hele, så der ikke noget at brokke sig over. Jeg elsker normalt lange numre, hvor der sker noget hele tiden, men det som ødelægger oplevelsen for mig ved Heart Of Oak er, at det hele bliver gentaget, og det ødelagde lidt af min oplevelse. Musikerne spiller godt sammen, men de lyder som om de holder lidt tilbage i forhold til hvad de virkelig kan. Vi må håbe på at de viser mere potentiale mod i fremtiden. Lyrikken byder på personlige problemer, liv og død.

Overordnet er Heart Of Oak en acceptabel plade. Jeg havde dog glædet mig at lytte til den men blev dog en smule skuffet, da jeg forventede noget virkelig godt efter som jeg havde læst i andre anmeldelser, at den virkelig skulle være god, men der må jeg bare være uenig og sige, at den er acceptabel.

Tracklist

  1. Raise The Sun
  2. Overthrone
  3. Falling In Line
  4. The Longest River
  5. One Foot In The Light
  6. Giants
  7. Faith And Oath
  8. Flood And Fire
  9. For Lisa