Anal Cunt - The Old Testament

The Old Testament

· Udkom

Type:Album
Genrer:Hardcore, Death metal
Antal numre:26

Officiel vurdering: 1/10

Brugervurdering: 8,5/10 baseret på 2 stemmer.

Anal Cunt er navnet på bandet, som af nogen ses som faderne til grindcore genren. Bandet startede tilbage i 1988, og bandet lukkede med døden af frontmanden Sith Putnam i 2011. The Old Testament hedder opsamlingsskiven fra bandet, hvis man kan kalde skiven for det. Den består af en masse demo numre, aldrig før udgivet materiale og forskellige live numre, som ikke før har været udgivet, hvilket der efter min mening er en god grund til. For lad mig få det sagt med det samme. At lytte til The Old Testament, minder i umiskendelig grad som om, at man holder en skruemaskine op til øret, og så ellers går i gang. Det er bestemt ikke kønt.

Jeg forstår ikke rigtigt, hvad det er bandet og pladeskelskabet vil med The Old Testament. For det første lukkede bandet i 2011. For det andet er skiven ikke et opsamlingsalbum i den forstand, at det er bandets største numre. For det tredje minder kvaliteten om b-film i splatter udgaven. Lyden er så ringe, at man tror, man er med i en af Jigsaws uhyrlige lege. Det er lige ved, at jeg ville sende anbefalingen til producerne bag Saw, at en mulig efterfølger kunne indeholde en torturscene, hvor den uheldige bliver sat til at høre The Old Testament på repeat.

Jeg må indrømme, at mit kendskab til Anal Cunt er begrænset, så om bandet altid har lyt sådan, og det er stilen ved jeg ikke. Jeg ved bare, at jeg har det med The Old Testament, som jeg har det med finere franske film. Det er en speciel, lille skare, der ikke er mig, som finder nydelse i Anal Cunt.

Summa Summarum. Mit første møde med Anal Cunt bliver også det sidste. Jeg har ikke et eneste positivt ord at sige om The Old Testament. Hvis man er til Anal Cunt, er der sikkert noget at hente på The Old Testament. For andre almindelige dødelige. Hold Jer langt væk.

Trackliste:

1: 1st Demo 2: 47-song Demo 3: 88-song Ep (Part 1) 4: 88-song Ep (Part 2) 5: Live In Indiana 6: A.C. Side Of Split 7'' With Seven Minutes Of Nausea 7: A.C. Songs From Apocalyptic Convultions 10'' Comp 8: 5643 Song E.P. - Part 1 9: 5643 Song E.P. - Part 2 10Another E.P. - Part 1 11: Another E.P. - Part 2 12: Live In Schwabisch Hall Germany - April 3 1990 13: Live In Berlin Germany - April 20 1990 14: A.C. Side Of Split 7'' With Meat Shits 15: A.C. Side Of Split 7'' With Psycho 16: A.C. Songs From The Master Of Noise 12'' Comp 17: Side One Of Unplugged E.P. 18: Side Two Of Unplugged E.P. 19: Side One Of Live E.P. 20: Side Two Of Live E.P. 21: Riverbottom Nightmare Band 22: Boy George 23: Anal Cunt Theme Song (Instrumental) 24: Even Newest H.C. Song #1 25: Precursor To Song #6 (Instrumental) 26: Song #5