Alestorm - Back Through Time

Back Through Time

· Udkom

Type:Album
Genrer:Folk metal, Power metal
Spilletid:43.00
Antal numre:11

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 2 stemmer.

Alestorm er et skotsk folk-metal band, som mange sandsynligvis kender, typisk for deres tidligere sang, Keelhaul. Bandets nye album, back through time leverer varen i god stil som man kender det fra deres tidligere værker.

Albummet lægges ud med sangen back through time, som er en suværen sang til at lægge ud med. Catchy, og jeg kunnee næppe høre den i særlig lang tid, før jeg skulle ud og knappe en bajer op til den. Varen fortsætter godt leveret på albummet, især på inglen shipwrecked, som er en af mine favouritter. Overodnet bygger sangene på gode catchy sange med sing-a-long omkvæd, som gør Alestorm så unikt, som det er. De 2 sang sammen med th sunk'n norwegian tilsammen definerer klart, hvad Alestorm r, hvis man ikke kender meget til det. Albummet bygger på variation, især på albummets sidste sang, death throes of the terrorsquid, som b.la. byder på mere growl, end man er vant til at høre.

Alt i alt synes jeg, at back through time er et godt og solidt album. Hvis man kan lide og kender til bandet i forvejen, vil man næppe blive skuffet, og fans af folk-metal skal i den grad anbefales at indtroduceres for dette fremragende album, som jeg synes lever op til 9 ud af 10 stjerner

Kommentarer (2)

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Jeg er lidt ked af at virke

Jeg er lidt ked af at virke alt for mavesur, men kan du ikke overtales til at bruge et par minutter mere på at læse korrektur på dine egne anmeldelser? Denne her er så fuld af tastefejl at det grænser til det pinlige :S

rasputin

Tidligere anmelder

Indlæg: 3

Du har fuldstændig ret - jeg

Du har fuldstændig ret - jeg skulle lige have brugt de 2 minutter i ekstra - det skal jeg nok huske det til næste gang ;)