Saxon & Skid Row (special guests) til VoxHall

Saxon & Skid Row (special guests) til VoxHall

Der venter en kæmpe nostalgi aften når legendariske Saxon og Skid Row gæster VoxHall den 10. november

Engelske Saxon var i slut-70'erne og starten af 80'erne blandt de mest afgørende bannerførere for 'New Wave Of British Heavy Metal'-bølgen og
betragtes den dag i dag endnu som et af verdens stærkeste navne inden for klassisk heavy metal.

Saxon blev dannet i England i 1976 og gjorde sig hurtigt bemærket som et usædvanligt lovende navn. Da bandet i 1979 smed deres selvbetitlede debutalbum på gaden, gik de med ét fra at være lovende til at være et af 'New Wave Of British Heavy
Metal'-bølgens allermest prominente bands.

Det efterfølgende trekløver bestående af
"Wheels Of Steel" (1980), "Strong Arm Of The Law" (1980) og "Denim And Leather" (1981) anses af fans for at udgøre 'The Holy Trinity', og netop de tre værker er da også nogle af historiens mest klassiske heavy metal-album.

Siden er det blevet til yderligere 16 album, hvoraf "Sacrifice" (2013) er det seneste, og gruppen har på
imponerende vis fastholdt formatet og publikums-tækket over årene - således er det eksempelvis på verdensplan blevet til over 15 millioner solgte album.

Sideløbende tjente bandet i 80'erne som en stor inspirationskilde for bands som Metallica og Megadeth. Igennem tiden har der været enkelte udskiftninger i bandets besætning, men forsanger Biff Byford og guitarist Paul Quinn har været med hele vejen fra 1976 til i dag.

... og bemærk: Amerikanske Skid Row er 'special guests' denne aften.