Cancer Bats på BETA den 18. februar

Cancer Bats Cancer Bats

Canadiske band Cancer Bats vender tilbage til København og BETA med deres blanding af metal, punk, stoner og bøllerock 

Cancer Bats blev dannet i 2004 af Cormier og guitaristen Scott Middleton. I 2006 udgav de første studiealbum, 'Birthing the Giant.' Herefter gennemgik bandet nogle udskiftninger, men har været en stabil kvartet siden Jaye R. Schwarzer kom til og de udgav 'Hail Destroyer i 2008. De har udgiver fem album i alt, og det seneste 'Searching for Zero' udkom 10. marts, og fik fine anmeldelser i en lang række musikmedier. NME gav den 8/10 og skrev bl.a.:

...frayed collision of metal and hardcore, with piercing guitar from Scott Middleton and hollered group vocals. It’s an example of the unifying heaviness they’ve been honing since their 2006 debut ‘Birthing The Giant’.

Bandet er kendt for at være glade for Danmark, men også de danske fans elsker Cancer Bats – både for sangene der ligger et livskraftigt sted mellem Black Sabbath, Converge, Danzig og Beastie Boys, men også for deres evne til at levere et liveshow, så man netop kommer til at føle sig i live. Det har københavnerne nu igen chancen for i BETA den 18. februar.