Zarpa - Las Puertas Del Tiempo

Las Puertas Del Tiempo

· Udkom

Type:Album
Genre:Heavy Metal
Spilletid:64.29
Antal numre:14

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Zarpa er et heavy metal band fra Spanien. Stilen de kører på dette album er hurtig gammeldags heavy metal, med nogle tydelige power metal indflydelser såvel som lidt rock n' roll.

Første nummer "Rescamente" går igang og mit første indtryk på albummet og bandet, som jeg først lige har stiftet bekendtskab med, er positivt. Men i det de spansksprogede vokaler begynder bliver jeg ikke yderligere imponeret alligevel. Musikken er som sådan stadig meget fed, på trods af at de ikke skiller sig så forfærdeligt meget ud fra andre heavy/power metal bands, men vokalen imponerer mig ikke yderligere og så det at teksterne er på spansk går oplevelsen endnu ringere.

At bands synger på deres oprindelige sprog synes jeg er fedt i mange tilfælde, men dette er bestemt ikke et af dem, det fungerer ihvertfald ikke for mig, og da jeg kan se at deres andre albums ligeledes er på spansk, tror jeg at chancen for at jeg støder på dette band igen er minimal.

Men produktionen er nu meget god og der er skam også riffs man vil kunne huske, det skal bandet da have. Så hvis du er til power metal og heavy metal, især bands som Rhapsody of Fire, så vil albummet bestemt ikke være dårligt.