Zandelle - Shadows of the Past

Shadows of the Past

· Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Heavy Metal
Spilletid:66.48
Antal numre:13

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det er ikke mere end et par år siden Zandelle udgav deres seneste album Flames of Rage, men nu er der igen nyt fra det amerikanske power/heavy metal band. Denne gang er der dog ikke tale om et egentlig studiealbum, men derimod (som titlen Shadows Of The Past også vagt antyder) et opsamlingsalbum. Således er der 4 numre fra deres allerførste EP ved navn Zandelle (1996), samt 6 numre fra deres første reelle studiealbum Shadows of Reality (1998). Derudover er der to nye numre på albummet, nemlig Unleashed og Scream My Name, hvoraf det førstnævnte oprindelig blev lavet til Vengeance Rising fra 2006. Der sluttes desuden af med et covernummer af Whitesnakes’ Bad Boys.

Zandelle spiller US power metal, der sine steder har en snert af thrash over sig og andre steder mere 80’er heavy metal. Det betyder at der er masser af tempo i musikken, samt ganske fede og iørefaldende riffs. Trommerne kører også derudaf, og samspillet fungerer i det hele taget rigtig godt. Sangeren George Tsalikis synger med en typisk høj, nogle gange skrigende, vokal som den også lød i 80’erne.

Der bliver altså ikke genopfundet nogle musikalske tallerkner her, men det gør heller ikke noget hvis ellers håndværket er i orden. Og det er det i dette her tilfælde, selvom det enkelte steder er lidt svært ikke at trække på smilebåndet. Fans US power og 80’er heavy metal bør bestemt give dette album (og bandet i det hele taget hvis man ikke allerede kender dem) et lydt, for de leverer altså en ganske fed omgang metal.

Tilføj kommentar