Umbah - Enter The Dagobah Core

Enter The Dagobah Core

· Udkom

Type:Album
Genrer:Avant-garde Metal, Death metal
Spilletid:54.44
Antal numre:13

Officiel vurdering: 3/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

"Enter the Dagobach Core" er 13. album fra det engelske enmands-projekt Umbah. Stilen er utroligt svær at beskrive og musikken er i det hele taget meget originalt, nogle gange lidt for meget.

Albummet lægger ud med sangen 'Bolderok Naron' og derefter er stilen egentlig sat. Der bliver gjort brug af digital programering, guitar, bas og vokal. Det med digitale trommer er noget jeg altid har hadet og når det er så tydeligt som det er på dette album, er mit førstehåndsudtryk utrolig dårligt, men jeg holder ud og hører albummet til ende!

Efter at have lyttet længere ind i albummet er jeg stadig ikke særlig imponeret, overhovedet. Der er enkelte riffs der skiller sig ud og riffsne er også rimelig tekniske, men blandet sammen med programerede trommer samt en vokal der mest af alt minder om en hæs Marilyn Manson lyder det bare som kaotisk, usammenhængende larm.

Men jeg vil dog slutte af med at sige at hvis du er til mørk elektronisk musik og tekniske bands som Meshuggah, så vil du nok godt kunne finde noget glæde over albummet, men for mig fungerer det bare slet ikke.

Kommentarer (1)

Time Signature

Time Signature

Tidligere anmelder

Indlæg: 65

Jeg synes sgu, det eret

Jeg synes sgu, det eret meget interessant - jeg kan ret godt lide, hvor kaotisk det er.