Torchbearer - Warnaments

Warnaments

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Melodisk Death Metal
Spilletid:34:30
Antal numre:9

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Endnu en svensk bombe er landet. Det drejer sig i dette tilfælde om all-star bandet Torchbearer med medlemmer fra blandt andet Satariel, Unmoored, Incapacity og Scar Symmetry. "Warnaments" er en konceptplade, der lurer på historien i første verdenskrig om søslaget ved Jylland mellem England og Tyskland.

Sangene består i en kombination af krigs-lydeffekter, black, trash samt dødsmetal. På guitar finder vi Patrik Gardberg og Scar Symmetry forsangeren Christian Älvestrand, der med deres sprøde guitarlyd og tunge riffs samt tekniske soli giver den gas, så hatten passer. Pär Johansson sætter herefter prikken over i'et, ved at bruge hans brutale dødsmetalsgrowl/skrig.

Lydbilledet må siges at være velpoleret, og sangene yderst kraftfuldt velspillet. Pladen er en rigtig headbanger, der dog ikke byder på de store overraskelser, idet alle sange er lige ud af landevejen. Udover lidt variation kunne bandet også godt have proppet to ekstra numre på, idet "Warnaments" spilletid kun lyder på knap 35 minutter.

Kommentarer (1)

Nexoz

Indlæg: 17

Burde have 10/10.

Burde have 10/10.
Sjældent man hører så medrivende death metal nu om dage.

Tilføj kommentar