Pact - The Dragon Lineage of Satan

The Dragon Lineage of Satan

· Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Rock
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Med en albumtitel som The Dragon Lineage Of Satan og et cover som det aktuelle, kan der næsten kun være tale om black metal. Og det er da ganske rigtigt også hvad amerikanske Pact leverer. Allerede fra albummets første nummer Litany To Satan står det klart, at her er tale om rå, beskidt og møgbrutal old school black metal, nøjagtig som vor bedstemor lavede den.

Her er altså hverken storslåede keyboard stykker eller flot skønsang. Produktionen er selvfølgelig rå, som den nu engang skal være, men heldigvis ikke så elendig at den ødelægger albummet. Tværtimod er det kun med til at gøre musikken endnu mere beskidt.

Langt størstedelen af albummet foregår i et hæsblæsende tempo. Trommerne hamrer derudaf, mens guitaren kommer med nogle isnende flæsende riffs, der giver musikken en meget kold og hadefuld stemning. Vokalen er en typisk skrigende black vokal, der er udmærket men som jeg dog ikke synes hører til blandt de allerfedeste/ondeste.

Der er næppe to split-sekunders originalitet eller nyskabelse i musikken, ligesom sangstrukturerne heller ikke just er voldsomt komplicerede. Derfor vil albummet nok også primært appellere til dem, der synes at der er ved at gå for meget Fætter BR i metalmusikken i almindelighed og black metallen i særdeleshed. Men selvom det hele er hørt utallige gange før, og også hørt bedre før, så bliver jeg personligt aldrig rigtig træt af denne type af musik, hvorfor jeg bestemt vil lytte til det fremover.

Tilføj kommentar