Municipal Waste - Slime And Punishment

Slime And Punishment

· Udkom

Type:Album
Antal numre:14

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: 9,5/10 baseret på 2 stemmer.

Runde seks med det kommunale affald

Så er det endnu en gang tid til, at amerikanske Municipal Waste udgiver et fuldlængdealbum. De har holdt en længere pause; nærmere bestemt er det fem år siden, at bandets sidste rigtige skive, The Fatal Feast, ramte gaden. Og hvad er der så sket i ventetiden? Jamen helt ærligt, er der i mine ører ikke sket det helt store. Bandet spiller stadig thrash/crossover metal med tungen placeret godt i kinden.

Intet nyt er godt nyt… eller?

Jeg har aldrig fulgt Municipal Waste særligt tæt, men deres musik har da krydset min vej i ny og næ. Bandet har masser og atter masser af energi, som de udløser i korte energifyldte numre. Der thrashes derudad for fulde gardiner med riffs, der brager ud af højtalerne, og en råbende vokal, der bakkes op af bøllekor, og det virker ganske fint. Jeg oplever desværre, at jeg ret hurtigt holder op med at lytte ordentligt efter, for alle numrene lyder nøjagtigt som hinanden. De klæber sammen til en stor masse af energi, men i mine ører heller ikke ret meget andet. Det er ganske enkelt ikke nok til at fastholde min interesse gennem skivens 14 numre. De får dog et plus i bogen for at inkludere nogle rigtigt fede soloting, der næsten lyder helt Metallicask.

Kan du lide bagkataloget…

… så kan du helt sikkert også lide Slime and Punishment, og så er der selvfølgelig kun ét at gøre. Er du generelt til thrash/crossover som SSC, S.O.D. , M.O.D. og Acrophet, jamen så vil der helt sikkert også være noget at komme efter. Det er en fin skive, Municipal Waste har brygget sammen; den rammer bare ikke helt min personlige smag.

Tracklist

 1. Breathe Grease
 2. Enjoy the Night
 3. Dingy Situations
 4. Shrednecks
 5. Poison the Preacher
 6. Bourbon Discipline
 7. Parole Violators
 8. Slime and Punishment
 9. Amateur Sketch
 10. Excessive Celebration
 11. Low Tolerance
 12. Under the Waste Command
 13. Death Proof
 14. Think Fast