Municipal Waste - The Art Of Partying

The Art Of Partying

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Hardcore
Spilletid:31:53
Antal numre:15

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Municipal Waste hyldes ivrigt som et ungt amerikansk thrash metal/hardcore crossover band, der holder genrens ægte ånd fra "de gode gamle dage". Dermed er det stort set selvsagt at der ikke er meget nyt at finde her. Municipal Waste lægger ikke skjul på deres inspirationskilder som værende især Slayer, S.O.D. og Suicidal Tendencies.

Allerede fra første sekund ved man hvad man har i vente i den næste halve times tid. Hele vejen igennem er "The Art of Partying" hurtig, tung og praktisk talt umulig at sidde stille til. Der er lagt op til øl og moshpits i lange baner - alt dette er måske på sin vis forfærdelig forudsigeligt, men den energi og humor, der lægges for dagen er en så tiltrækkende faktor på dette album at det er svært at savne nytænkning.

Som en slutkommentar bør det dog nævnes at hvem der end fandt på voice-overs på promoer burde kastes i et hul med sultne løver.

Kommentarer (2)

Beikes

Indlæg: 80

En fremragende skive, der er

En fremragende skive, der er blevet spillet rundt regnet 100 gange siden indkøbet.. Åh...der er stadig nogen der tør være ved deres rødder

hellcock

Indlæg: 189

Oldschool der holder - kan

Oldschool der holder - kan kun anbefales.