Midnight (US) spiller koncert i Pumpehuset, København V .
Midnight - Complete And Total Hell

Complete And Total Hell

· Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Speed metal
Antal numre:21

Officiel vurdering: 1/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

Sig hej til en smertefuld hjernevirus gennem øregangen

Jeg bryder mig ikke særlig meget om dette album. Det er ensartet støj der aldrig stopper. Det er intetsigende og fantasiforladt, og fantasiforladt - det vil denne anmeldelse også blive, for sjældent har jeg været så uinspireret.

Jeg kedede mig gennem første, andet, tredje og fjerde nummer, og jeg holdt pause ved femte. Desværre er Complete And Total Hell et meget langt album, og det forsætter i samme spor hele vejen igennem.

Det har effekt på hjernen som en ondskabsfuld virus, og det bedøver hjernen vildt og voldsomt på en yderst ubehagelig måde. Lad os bare sige, at man bliver ufokuseret og overrasket over, at det overhovedet er muligt, at udsætte sig selv for det i længere tid adgangen. Vent. Det er ikke muligt. 1, 2, 3, 4, 5 pauser.

Jeg er ked af det på Midnights fans vegne, men jeg har slet ikke noget godt at sige. Undskyld.

Tracklist

1. Funeral Bell 2. All Hail Hell 3. Servant of No One 4. Unholy and Rotten 5. I Am Violator 6. Hot Graves 7. Long Live Death 8. White Hot Fire 9. Endless Slut 10. Lord in Chains 11. Strike of Midnight 12. Take You to Hell 13. ...On the Wings of Satan 14. Turn up the Hell 15. Black Rock'n'Roll 16. It's a Sacrifice 17. Vomit Queens 18. Screams of Blasphemy 19. Cross Held High 20. Lucifer's Sanctuary 21. Berlin Is Burning

Kommentarer (8)

ponyovdoom

Tidligere anmelder

Indlæg: 5

Du har helt ret når du siger,

Du har helt ret når du siger, at din anmeldelse er intetsigende og fantasiforladt. Du nænner ikke engang at lave lidt baggrundsviden til denne udgivelse samt bandet kan jeg se, ej heller berette noget om dets produktion eller instrumenterne. Jeg kan ikke bruge den her anmeldelse til en skid. Det er pinligt arbejde.

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Jeg havde egentlig tænkt mig

Jeg havde egentlig tænkt mig at kommentere, men nu kom dommedagsponyen mig i forkøbet, og jeg må nok give hovdyret ret i, at man som læser sidder med en lidt flad fornemmelse efter at have læst denne anmeldelse. Den giver ikke meget indsigt i, hvad det er for noget musik. En ting at have i baghovedet til fremtidige anmeldelser ville måske være at man som læser ikke kun er interesseret i bedømmelsen af musikken, men også en generel fornemmelse for hvad det overhovedet er for en slags musik, det drejer sig om.

SigridStine

Tidligere anmelder

Indlæg: 2

Jeg beklager, at jeg har

Jeg beklager, at jeg har skuffet jer. Jeg deler jeres utilfredshed omkring anmeldelsen, men jeg kan ikke trække noget tilbage, og jeg står ved de ord jeg har skrevet. Det glæder mig, hvis nogen har fået mere og bedre ud af albummet end jeg selv.

Som alle andre foretrækker jeg, at skrive en anmeldelse der går i dybden, er gennemarbejdet og velbegrundet, og det må jeg erkende at I har ret i, at denne ikke er.

Når det så er sagt, så havde jeg det rigtig svært ved at anmelde netop dette album, fordi det absolut intet sagde mig. Jeg ved godt, at det er en selvfølge, at enhver anmelder skal evne at redegøre for sine holdninger, og at det ligeledes er en selvfølge, at en anmelder skal lægge engagement i både de ting de kan lide, og de ting de ikke kan lide. Dog må vi også huske på, at anmeldelser som disse er subjektive. Derfor rummer mine anmeldelser mine holdninger.

Vi har alle forskellig smag, og jeg synes, at dette album var forfærdeligt, langtrukkent og ulideligt i længden.

Jeg kunne måske have udtrykket min utilfreds over albummet i en mere sober tone og gøre mere ud af at begrunde de meninger, som jeg nu har. Ligeledes kunne jeg komme med langt mere info omkring albummet og musikken i sig selv. Det vil jeg tænke mere over en anden gang.

Jeg er forholdsvis ny anmelder, og det kræver erfaring og øvelse at skrive gode anmeldelser. Derfor er det nok ikke sidste gang, at jeg vil fejle og dermed forarge og skuffe jer.

Jeg vil dog undskylde til læserne for denne gang.

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Nu skal jeg ikke tale på

Nu skal jeg ikke tale på ponyens vegne, men mit indlæg var ment som et konstruktivt indspark, som jeg håber, du vil kunne bruge i fremtiden, snarere end et surt opstød.
Selvfølgelig er anmeldelser subjektive, og din vurdering af musikkens kvaliteter klandrer jeg dig ikke for. Hvis jeg overhovedet havde hørt albummet, kunne jeg tage stilling til om jeg var enig i din vurdering eller ej. Hvad jeg gerne havde set, såfremt det ikke stod klart i mit tidligere indlæg, var at der foruden vurderingen også havde været bare et par ord om hvilken type musik der er tale om.

Time Signature

Time Signature

Tidligere anmelder

Indlæg: 65

Jeg har hørt skiven - som i

Jeg har hørt skiven - som i øvrigt er et opsamlingsalbum -, og jeg kan sgu egentligt meget godt lide Midnight, men jeg kan også godt forstå, hvis det ikke er noget, der falder i alles smag. Der er jo tale om en lidt primitiv blanding af crust punk og hard rock med en god portion inspiration fra Motörhead, så variation er der ikke voldsomt meget af, men energi og attitude er der til gengæld rigeligt af. Synes jeg.

SigridStine

Tidligere anmelder

Indlæg: 2

Til Agent_Egern: Jeg

Til Agent_Egern: Jeg værdsætter skam også den konstruktive kritik. Det er kun godt at få sat nogle ord på ting man kan tage med videre, og det vil jeg skam også gøre. :)

Til Time Signature: Jeg tror helt sikkert at der ligger nogen værdier i albummet. Desværre havde jeg bare ekstremt ved at påskønne disse værdier, fordi jeg især var meget utilfreds med kvaliteten af lyden, og der var nogen af de ting, som jeg værdsætter meget ved musik, som ikke var helt som de skulle være.

ponyovdoom

Tidligere anmelder

Indlæg: 5

Som Time Signature siger, så

Som Time Signature siger, så er det et opsamlingsalbum, hvilket du ikke nævner overhovedet - hvor stammer sangene på skiven fra? Hvilken tid osv.? Jeg er ikke Midnight fan, jeg har aldrig hørt dem. Men Time Signatures indlæg lærte mig mere om albummet end din anmeldelse gjorde. Du siger, at du måske kunne anmelde skiven i en mere sober tone, men det har egentlig ikke noget at gøre med det jeg skrev. Du må gerne disse et album så meget du vild, hvis du synes, at det er noget lort. Hvis bare du kunne gøre lidt rede for indholdet. Beklager min tone, men denne anmelde ser dog også ud til at være den eneste du har skrevet, som var direkte lort. Det er positivt.

Time Signature

Time Signature

Tidligere anmelder

Indlæg: 65

Jeg kan sagtens følge dig i,

Jeg kan sagtens følge dig i, at en produktion, man ikke bryder sig om, kan forstyrre lytteoplevelsen til det uudholdelige. Og hvis selve musikken ikke rigtigt siger en noget, så er der heller ikke meget, man kan råbe hurra for. det kender jeg selv alt for godt :-)